Site icon Hallocy

Φάρσα η «επιστροφή» του 8χρονου Τίμοθι – Το DNA «κάρφωσε» πρώην κατάδικο

Timmothy James Pitzen https://www.facebook.com/pg/timmothypitzen/photos/?ref=page_internal Credit: Timmothy James Pitzen - Little Boy Lost/Facebook

Το τεστ DNA απέδειξε ότι ο νεαρός άνδρας δεν ήταν τελικά ο Τίμοθι Πίτζεν, το αγόρι που εξαφανίστηκε πριν από οκτώ χρόνια από το Ιλινόις. Η τραγική ιστορία του Τίμοθι.

Για δυο σχεδόν 24ωρα δημιουργήθηκαν ελπίδες ότι θα τελειώσει αίσια μια τραγική ιστορία εξαφάνισης από το 2011.

Ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε σε σύγχυση να περιπλανιέται στο Νιούπορτ στο Κεντάκι την περασμένη Τετάρτη. Ισχυρίστηκε πως είναι ο 14χρονος Τίμοθι Πίτζεν και πως μόλις είχε καταφέρει να δραπετεύσει από το χώρο όπου τον κρατούσαν αιχμάλωτο δυο άνδρες τα τελευταία επτά χρόνια.

Το τεστ DNA όμως αποκάλυψε την αλήθεια, πως δεν ήταν δηλαδή το εξαφανισμένο αγόρι. Σύμφωνα με τον Τομ Κόλινς, επικεφαλής της αστυνομίας του Νιούπορτ, ο νεαρός άνδρας ονομάζεται Μπράιαν Ρίνι, είναι 23 ετών με καταγωγή από το Οχάιο και είναι πρώην κατάδικος.

«Δεν έχουμε ξεχάσει και ούτε πρόκειται να ξεχάσουμε τον Τίμοθι, και ελπίζουμε ότι μια ημέρα θα γυρίσει ξανά στην οικογένειά του. Δυστυχώς, αυτή η ημέρα δεν είναι σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του FBI, Τίμοθι Μπιμ, σύμφωνα με το δίκτυο Fox 5.

Συντετριμμένη η θεία του εξαφανισμένου αγοριού, δήλωσε πως με αυτή την υπόθεση ήταν σαν να έζησαν την τραγωδία από την αρχή και πως ο άτυχος πατέρας είναι απαρηγόρητος.

«Δεν θα τον βρείτε ποτέ»: Η τραγική ιστορία του Τίμοθι

Ο Τίμοθι, εξαφανίστηκε το 2011 σε ηλικία έξι ετών, αφού η μητέρα του, Έιμι Φραϊ Πίτζεν τον πήρε από το νηπιαγωγείο νωρίτερα για να ξεκινήσουν διήμερη εκδρομή σε θαλάσσιο πάρκο και ζωολογικό κήπο. Η γυναίκα αυτοκτόνησε σε ένα ξενοδοχείο και άφησε ένα σημείωμα το οποίο έγραφε ότι ο γιος της είναι ασφαλής και με ανθρώπους που τον αγαπούν και ενδιαφέρονται για εκείνον. «Δεν θα τον βρείτε ποτέ», έγραφε το σημείωμα.

Ψηφιακή απεικόνιση του πώς μπορεί να είναι σήμερα ο Τίμοθι Πίτζεκ

 

Exit mobile version