Site icon Hallocy

Νοσοκόμα υιοθέτησε κοριτσάκι που για μήνες δεν επισκέφθηκε κανείς

Η Λιζ Σμιθ, μία νοσοκόμα στις ΗΠΑ, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι που φρόντιζε για μήνες στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, και το οποίο δεν επισκέφθηκε κανείς.

Η ιστορία ξεκίνησε το 2016, καθώς σύμφωνα με το Sky News, το κοριτσάκι από την ημέρα που γεννήθηκε παρουσίαζε αρκετά προβλήματα, αφού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες. Η Τζιζέλ, παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε ο οργανισμός της να καθαρίσει από τις ουσίες αυτές.

Την ίδια περίοδο, η Λιζ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει δικά της παιδιά. Μαθαίνοντας για την ιστορία του κοριτσιού, άρχισε να την επισκέπτεται όλο και πιο συχνά, με τις δύο σταδιακά να συνδέονται.

Το 2016, η πολιτεία ζήτησε την επιμέλεια του παιδιού, για τον λόγο ότι και οι δύο γονείς έδιναν μάχη με τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Τότε η Λιζ αποφάσισε να ζητήσει την επιμέλεια του κοριτσιού, με την προϋπόθεση ότι θα την παραδώσει αργότερα στους βιολογικούς της γονείς. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου θεώρησαν ότι η Λιζ αποτελεί την καλύτερη λύση στο θέμα της Τζιζέλ, αφού το κοριτσάκι θα χρειαζόταν εντατική φροντίδα και στο σπίτι.

Αν και το πρώτο διάστημα οι γονείς επισκέπτονταν το κοριτσάκι, εντούτοις οι επισκέψεις άρχισαν να γίνονται όλο και πιο αραιές, με αποτέλεσμα η Σμιθ να καταθέσει αίτημα για πλήρη υιοθεσία της Τζιζέλ. Τον Οκτώβριο του 2018 το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Λιζ και το κοριτσάκι απέκτησε μία οικογένεια, έχοντας σαφώς καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Exit mobile version