Τετάρτη, Ιούνιος 19

H Celine Dion μιλάει ανοιχτά για την σχέση της με τον χορευτή της

H Celine Dion το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει αρκετά τον Τύπο με την προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη σχέση της με τον χορευτή, Pepe Muno.

Μετά τον θάνατο του επί 20 χρόνια συζύγου της, René Angélil η ίδια είχε απομονωθεί μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλησε με αυτό το τρόπο να πάρει το χρόνο της.

Οι φήμες περί σχέσης με τον χορευτή φούντωσαν όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι τον Ιανουάριο και ήταν πολύ διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον. Τώρα όμως, η διάσημη τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τίποτε περισσότερο από κολλητοί φίλοι καθώς ο χορευτής είναι gay.

«Στην αρχή κάτι ένιωθα γι’ αυτόν» «Ο Pepe είναι gay. Στην αρχή, νομίζω κάποιοι άνθρωποι δεν το ήξεραν αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η 51χρονη τραγουδίστρια για τον χορευτή σε συνέντευξή της.

Και συνέχισε: «Το θέμα είναι πως είναι ο καλύτερος μου φίλος και έκανε τόσα πολλά για μένα και μου κράτησε το χέρι στις δύσκολες στιγμές… είναι κάτι που δεν είχα εδώ και πολύ καιρό. Μια αγκαλιά από έναν άνδρα, ήταν κάτι θαυμάσιο».

Φυσικά, η ίδια έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας πώς δεν ενοχλείται με τις φήμες, καθώς είναι ο καλύτερός της φίλος!

Διαβάστε επίσης