Site icon Hallocy

Tα δάκρυα του Στέφανου Μιχαήλ on air – Βίντεο

Η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται τον Στέφανο Μιχαήλ, τον γοητευτικό πρωταγωνιστή της σειράς «ΤΑΤΟΥΑΖ», σε μια διαφορετική «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» του ALPHA Kύπρου, γεμάτη αποκαλύψεις, εκπλήξεις και… ακαταμάχητα βλέμματα.

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:15, ο ηθοποιός που έχει ξετρελάνει το γυναικείο, κυρίως, τηλεοπτικό κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα, έρχεται στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας, παρέα με πέντε στενούς του φίλους. Αν και οι συστάσεις δεν χρειάζονται, τα πρόσωπα που επέλεξε να τον συνοδεύσουν έχουν να πουν πολλά, αφού η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω εκπληκτική.

Όσον αφορά στην εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, αυτό είναι μόνο ένα από τα δυνατά του στοιχεία, γεγονός που θα το επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά, με τη διαφορά ότι ενδέχεται να τραγουδήσει και μαζί με την Βασιλική. Το τηλεοπτικό κοινό όμως, θα δει περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του, μιας και είναι πανέτοιμος να συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια κυπριακής παράδοσης, αλλά και να ανεβάσει το κέφι στα ύψη.

Οι εκπλήξεις θα έχουν την τιμητική τους, με μεγαλύτερη την προβολή ενός βίντεο που θα τον συγκινήσει. Ένα αγαπημένο του πρόσωπο… γένους θηλυκού, θα μιλήσει για τον ίδιο και θα του στείλει την αγάπη του! Κι αφού αρχίσαμε τις αποκαλύψεις, οι γονείς του θα εμφανιστούν για να μιλήσουν για το παιδί τους και να μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό προσωπικές τους σκέψεις και συναισθήματα.

Η ροή της εκπομπής θα είναι ασταμάτητη, ενώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την παιδική του ηλικία, το στρατό, αλλά και άλλων ξεχωριστών στιγμών θα εκπλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και τους παρευρισκόμενους. Αν πάλι πιστεύετε ότι η ζωή του ηθοποιού είναι μόνο κάμερες, διάλογοι και πολύωρα γυρίσματα, τότε ο Στέφανος Μιχαήλ θα σας κάνει να αναθεωρήσετε…

Κυνήγι, ψάρεμα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα εμπλουτίζουν όμορφα τον ελεύθερό του χρόνο, τον ξεκουράζουν και τον ανανεώνουν. Δεν ξέρουμε πόσα θα μας αποκαλύψει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην μεταδώσει τη θετική του αύρα στους τηλεθεατές που αναμένουν να δουν πώς διασκεδάζει μαζί με μία παρέα, γεμάτη γέλιο, κρασί, τραγούδι και παράδοση!

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Παραγωγής: Κλείτος Κλείτου. Σκηνοθεσία: Νάγια Αντωνίου.

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου

Exit mobile version