Site icon Hallocy

Ψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο μενού του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται το Σαββατοκύριακο, η οποία υποχωρεί σταδιακά από τη Δευτέρα. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη, από αύριο, η οποία θα υποχωρήσει την Τρίτη. Αναλυτικά:

Το απόγευμα της Παρασκευής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και τα ανατολικά – νοτιοανατολικά παράλια.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια, εκτός από τα ανατολικά που θα ανέλθει στους 22 βαθμούς και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

Πηγή: philenews

Exit mobile version