Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου

Λουκάς Φουρλάς: “Η ζωή μου ήταν γεμάτη ανατροπές” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Λουκάς Φουρλάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του προσπάθεια και τη νέα του εκστρατεία Με στόχο την οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου αλλά και αν σκέφτεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση.  Ο ίδιος δήλωσε:

Αυτό το αυτοκόλλητο είναι Το έμβλημα των Μικρών Ηρώων και οι υπεραγορές “Αλφαμέγα»  ξεκινούν μαζί μας την εκστρατεία. Αξίζει μόνο 3 ευρώ και από σήμερα και για αρκετές εβδομάδες μπορεί να βοηθά τον σκοπό μας. Και όλα τα λεφτά θα πηγαίνουν στον συγκεκριμένο σκοπό.

Δουλεύουμε 8 μήνες στο συγκεκριμένη ιδέα. Και όλα αυτά που ακούγονται ότι γίνονται για τις εκλογές είναι γελοιότητες.  Αυτά τα έκανα πολλά χρόνια προηγουμένως και θα το κάνω μέχρι μπορώ ανεξάρτητα από το σε ποια θέση θα βρεθώ.

Αφήνω τις μικρότητες πίσω και ξεκινά από σήμερα όλα τα λεφτά θα πηγαίνουν στον σκοπό και ευχαριστώ ακόμα μια φορά τις υπεραγορές “Αλφαμέγα». Η ζωή μου ήταν γεμάτη ανατροπές και μόλις έκτιζα κάτι πήγαινα πάρακατω

Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου πλέον. Αλλά αυτή τη στιγμή στοχοθετώ τον εαυτό μου σε μια προσπάθεια να πετύχω αυτό που έχω ξεκινήσει και δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για να κατέβω υποψήφιος. Για μένα ήταν μια φυσική εξέλιξη. Παρόλο που μπορούσα να «βολευτώ» κάπου δεν το έκανα ποτέ.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Λουκάς Φουρλάς στο «Με αγάπη Χριστιάνα»:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης