Site icon Hallocy

Το πάρτι που κατέληξε σε τραγωδία: Θύμα bullying o άτυχος Παναγιώτης – Βίντεο

Ο ξαφνικός θάνατος του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους φέρνει ξανά στην επιφάνεια το φαίνομενο του σχολικού εκφοβισμού αλλά και της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών από ανήλικους.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες ότι ο έφηβος υπήρξε θύμα εκφοβισμού από συνομίληκους του.

Σχετικές πληροφορίες έχουν φθάσει και στη Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυριάκος Νικηφόρου μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» στο ΣΙΓΜΑ, ωστόσο δε θέλησε να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάλεσε όμως την Αστυνομία αφού υπάρχουν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε, στην περιρέουσα ατμόσφαιρα, να προβεί σε όλες τις ενέργειες ώστε αν υπάρχει το οτιδήποτε να ερευνηθεί.

Εξάλλου, σημείωσε, την Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση της Συνομοσπονδίας Γονέων με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και θα μεταφερθούν οι σχετικοί προβληματισμοί ενώ θα ζητηθεί και η συνδρομή της Αστυνομίας για να βρεθούν λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα.

Ο κύριος Νικηφόρου εξέφρασε, επίσης, την ανησυχία του για τη ραγδαία, όπως χαρακτήρισε, αύξηση στην κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους.

Το ίδιο βράδυ… «ανήλικοι έφυγαν μεθυσμένοι από πάρτι και ενεπλάκηκαν σε τροχαίο»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Προέδρου της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτη Λυσσάνδρου που γνώριζε και προσωπικά τον άτυχο νεαρό και φιλοξενήθηκε στην ίδια εκπομπή.

«Ήταν ένα παιδί που έτυχε να είναι στόχος από άλλα παιδιά για τον Α ή Β λόγο και το οποίο αυτή η κοινωνία είχε υποχρέωση να είχε προστατεύσει», ανέφερε ο κύριος Λυσσάνδρου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στο βράδυ που έφυγε από τη ζωή ο έφηβος.

Πρέπει άμεσα να γίνει κάτι τόσο με το θέμα του εκφοβισμού όσο και με την κατανάλωση αλκοόλ από νεαρά πρόσωπα, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ.

Μάλιστα, ανέφερε, ότι το ίδιο βράδυ του θανάτου του Παναγιώτη, σε ένα άλλο μαθητικό πάρτι που είχα πάρει και ο ίδιος το παιδί του, ανήλικοι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και στη συνέχεια μεθυσμένοι οδήγησαν μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τροχαίο με τον ένα εξ αυτών να καταλήξει στο νοσοκομείο.

cyprustimes.com

Exit mobile version