Site icon Hallocy

Καταιγιστικές οι εξελίξεις: Συνέλαβαν 35χρονο στέλεχος της εθνικής φρουράς για το στυγερό έγκλημα στο Μιτσερό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασαν μέχρι στιγμής οι αρχές σχετικά με το στυγερό έγκλημα του Μιτσερού.

Αρχικά, πέρασαν χειροπέδες αργά το βράδυ της Πέμπτης στο δεύτερο πρόσωπο το οποίο οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ για ανάκριση με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1 για δεύτερο ένταλμα σύλληψης, να έχουν επιβεβαιωθεί.

Πρόκειται για 35χρονο. Το χρονικό των συλλήψεων Μετά από γιγαντιαία επιχείρηση, από την ανακριτική ομάδα και έφοδο σε κατοικία σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για ε/κ 35 ετών και μάλιστα στέλεχος της Εθνικής Φρουράς ο οποίος φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση του πτώματος που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Η σύλληψη του προέκυψε μετά από στοιχεία που εντόπισε το γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η σύλληψή του να σχετίζεται με τον άγνωστο Ορέστη με τον οποίον και συνομιλούσε η άτυχη γυναίκα.

Ακολούθησε αμέσως μετά και σύλληψη τρίτου προσώπου ηλικίας 30 ετών ο οποίος είναι το πρόσωπο που είχε ανακριθεί το βράδυ της Τρίτης και είχε αναφέρει πώς άγνωστοι είχαν δημιουργήσει προφιλ με την φωτογραφία του. Να σημειωθεί ότι και ο 30χρονος φαίνεται να είναι μέλος της Εθνικής Φρουράς.

Οι δύο, 35χρονος και 30χρονος βρίσκονται στα γραφεία του ΤΑΕ για ανάκριση και αναμένεται να οδηγηθούν  ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου.

dailystarscy.com

Exit mobile version