Site icon Hallocy

Θάνατος 16χρονου: Κάποιοι τον προέτρεπαν να καταναλώσει αλκοόλ με το ζόρι

Έπιασε δουλειά το ΤΑΕ Λάρνακας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του 16χρονου μαθητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια πάρτι και τις πληροφορίες ότι αυτός έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα bulling.

Μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, στο ΤΑΕ Λάρνακας συστάθηκε ανακριτική ομάδα η οποία άρχισε να εξετάζει την υπόθεση και σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, θα διερευνήσει όλες τις παραμέτρους γύρω από την υπόθεση. Καταθέσεις θα ληφθούν πρώτα από το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου Παναγιώτη, ώστε να δοθούν στοιχεία για το πάρτι αλλά και κατά πόσον γνώριζαν αν ήταν θύμα bulling.

Σημειώνεται ότι η έρευνα θα επεκταθεί και στο σχολικό περιβάλλον του και στο τέλος θα καλύψει τα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του στο πάρτι.

Η Αστυνομία κατέχει πληροφορίες ότι κάποιοι προέτρεπαν τον 16χρονο να καταναλώσει αλκοόλ με το ζόρι, κάτι που θα διερευνηθεί όπως και άλλες αναφορές, ενώ δεν αποκλείεται αν αυτό απαιτηθεί, να παραληφθούν προσωπικά του αντικείμενα (κινητό τηλέφωνο ή ηλεκτρονικός υπολογιστής) σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσο δεχόταν οποιουδήποτε είδους απειλές.

Γονείς Παναγιώτη: «Τον κορόιδευαν για τον σωματότυπό του»

Οι γονείς του 16χρονου μαθητή μιλώντας στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «το μωρό μας δεχόταν μπούλινγκ. Τον κοροΐδευαν, τον πείραζαν για τον σωματότυπό του».

Οι γονείς του 16χρονου Παναγιώτη, ο κ. Θεοδόσης και η κ.Χαμπούλα Στεφανή, από τους Τρούλους επισημαίνουν πως οι γονείς δεν πρέπει να επιτρέπουν στους έφηβους να πίνουν στα πάρτι. Η μητέρα του Παναγιώτη τόνιζει πως ο γιος της δεχόταν συνεχώς σχολικό εκφοβισμό σημειώνοντας πως «τον πείραζαν για τον σωματότυπό του. Ερχόταν σπίτι και μας το έλεγε», επισημαίνει η μητέρα του.

Ο Υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τον Αρχηγό Αστυνομίας για ενδεχόμενο bullying στον άτυχο Παναγιώτη.

Οι γονείς του μικρού αναφέρουν πως «αν ο γιος τους ήταν από εκείνα τα παιδιά που γύριζαν το χέρι τους, που δεν ανέχονται τα πειράγματα», ίσως να μην έφταναν στην τραγωδία. Μα ο Παναγιώτης τους, που με τόσες προσπάθειες κατάφεραν να φέρουν στη ζωή πριν από 16 χρόνια, ήταν από εκείνα τα καλοπροαίρετα παιδιά που δεν αντιδρούσε στα πειράγματα.

cyprusnews.eu

Exit mobile version