Σάββατο, Μάιος 30

Θλίψη για την εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Ποιες οι αποκαλύψεις για την Τζούλια Αλεξανδράτου;

Η πασίγνωστη Ελληνίδα, Κρίστι Κρανά, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Espresso!

Η ίδια μεταξύ των άλλων, απάντησε και για την περίοδο των καλλιστείων και λάθη που έχουν γίνει σχετικά με τους τίτλους.

Ο λόγος για την Κρίστι Κρανά που είπε:

«Πρώτη και καλύτερη η περίπτωση της Ειρήνη Σκλήβα, που την εξέλεξαν Μις και όχι Σταρ Ελλάς, αλλά μετά στέφθηκε Μις Κόσμος.

Μεγάλο λάθος ήταν κι αυτό που συνέβη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν την έβγαλαν Σταρ Ελλάς τάχα για μια γκριμάτσα που έκανε.

Πιστεύω ότι αυτό της κόστισε πάρα πολύ και την οδήγησε τελικά στο να πάρει άλλο δρόμο. Το κοριτσάκι, που ήταν μια καλλονή διεθνών προδιαγραφών, τρελάθηκε με την αδικία που της έκαναν.

Θλίψη για την εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Πάντως, αν τα καλλιστεία ξαναγίνουν με τον λαμπερό τρόπο που τους αξίζει -κάτι που το ζητάει και ο κόσμος και μου το λέει συχνά-, θα ξανασυνεργαστώ μαζί τους»

Δεν απέκτησες δικό σου παιδί. Ποιος θα κληρονομήσει τη σχολή σου;

«Έχω τρία πανέμορφα ανίψια, τα παιδιά του αδελφού μου, που τα λατρεύω: τον Σπύρο, που είναι οικονομολόγος, τον Στέφανο, που έχει γίνει φωτογράφος, και τον Άλκη, ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις.

Δυστυχώς, δεν μπορούν να αναλάβουν τη σχολή. Όμως, αν κάποια από τις γυναίκες τους θέλει, μπορώ να την εκπαιδεύσω για να κρατήσει τη σχολή. Είναι κρίμα αυτή η φίρμα, για την οποία κουράστηκα πολύ, να σβήσει.»

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με αναστολή, καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή για την πρώτη αισθησιακή ταινία που γύρισε.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν καλέσει για εξηγήσεις την Τζούλια Αλεξανδράτου και την εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη, οι οποίοι αρχικά ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για «διαρροή» προσωπικών στιγμών.

Ο Σειρηνάκης όμως προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου, για το ποσό των 150.000 ευρώ.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκδικάστηκε τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, απούσης της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα φοροδιαφυγής. Από την πλευρά τους, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση για την αμοιβή της, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ως μάρτυρας, ήταν νόμιμος.

Διαβάστε επίσης