Site icon Hallocy

Η επίσημη ανακοίνωση για τον εντοπισμό του δεύτερου πτώματος

Επίσημη ανακοίνωση για τον εντοπισμό του δεύτερου πτώματος μέσα στο φρεάτιο στο Μιτσερό, εξέδωσε η Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση παραδέχθηκε τον φόνο της 38χρονης Mary Rose. Με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς προέβη σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση όπου ανέφερε ότι γνώρισε την Arian μέσω της σελίδας γνωριμιών badoo. Την είχε μεταφέρει στο σπίτι του όπου είχαν ερωτική συνεύρεση. Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης την έπνιξε και ακολούθως την έδεσε με πλαστικά καλώδια και την μετέφερε στο Μιτσερό όπου και την πέταξε στο φρεάτιο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού νεκρής γυναίκας στις 14 Απριλίου, 2019 σε φρεάτιο μεταλλείου που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας, συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και δεύτερης σορού άγνωστης γυναίκας στο φρεάτιο του μεταλλείου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος, ο οποίος τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση σχετικά με τον εντοπισμό της πρώτης σορού στις 14 Απριλίου. Ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης σχετικά με τον εντοπισμό της δεύτερης σορού.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

sigmalive.com

Exit mobile version