Site icon Hallocy

Σοκάρει η περιγραφή του 35χρονου το πως έριξε στη λίμνη την 6χρονη

Πως περιέγραψε ο 35χρονος την απαλλαγή της σορού της 6χρονης Sierra

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Rose, την οποία ομολόγησε ότι σκότωσε ο 35χρονος Ελληνοκύπριος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, μαζί με τη μητέρα της Mary, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή και ήταν η αρχή ενός ντόμινο εξελίξεων, με αποκορύφωμα όταν το Σάββατο εντοπίστηκε άλλη μια σορός άλλης γυναίκας σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Οι έρευνες τόσο στην περιοχή του παλιού μεταλλείου του Μιτσερού, όσο και στον Ξυλιάτο, σημείο που φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση, επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Σημειώνεται ότι ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Μιχάλης Σιάηλος, μετά τον εντοπισμό της δεύτερης σορού, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στην περιοχή.

Η φρικιαστική περιγραφή της απαλλαγής της σορού της 6χρονης Sierra
Συγκλονίζει η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ο 35χρονος για τον τρόπο που απαλλάχθηκε τη σορό της 6χρονης Sierra.

Ο 35χρονος υπέδειξε δέντρο στην περιοχή αναφέροντας ότι την πέταξε σε εκείνο το σημείο, το πτώμα κύλησε μέχρι τον κορμό του δέντρου και την τότε την έσπρωξε ώστε να πέσει στη λίμνη Μεμί.

 

Exit mobile version