Δευτέρα, Μάιος 25

Το παρασκήνιο της εξαφάνισης του δεύτερου θύματος του 35χρονου

Ως οικιακή βοηθός σε σπίτι πρώην βοηθού Αρχηγού της Αστυνομίας εργαζόταν η 28χρονη Arian, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο 35χρονος Ελληνοκύπριος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη είχε πει στην εργοδότη της το καλοκαίρι ότι θα πήγαινε στις Πλάτρες για να μείνει με μια φίλη της, έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Το τηλέφωνο της ήταν κλειστό, ενώ όταν η εργοδότης της επικοινώνησε με τη φίλη της που θα πήγαιναν μαζί στις Πλάτρες, της είπε ότι δεν ξέρει που είναι.

Τότε, η εργοδότης της, κατήγγειλε την εξαφάνισή της στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της.

Την υπόθεση ανέλαβε το ΤΑΕ Λευκωσίας, με την υπόθεση να κλείνει αφού πιστεύετο ότι η 28χρονη έφυγε από την Κύπρο, αφού δεν βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Υπενθυμίζεται ότι σε θεληματική κατάθεση που έδωσε ο 35χρονος, ανέφερε ότι γνώρισε την 28χρονη περί τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου στην ιστοσελίδα Badoo και συναντήθηκαν. Τότε τη μετέφερε σπίτι του, όπου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και κατά τη διάρκεια της επαφής την έπνιξε. Την έδεσε με καλώδιο και τελικά πέταξε τη σορό της στο Μιτσερό.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης