Παρασκευή, Φεβρουάριος 28

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τον απόλυτο ρεαλισμό. Παλιές ή καινούργιες αισθηματικές υποθέσεις θα τις δεις από την αισιόδοξη τους πλευρά. Αλλάζουν οι σκέψεις και οι προθέσεις σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι χαλαρές ίσως και κάπως επιφανειακές. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου φέρει απρόοπτα ανοίγματα θετικής κατάληξης. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, χαλαρότητα θα επιδιώξεις. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία είναι πολύ πιθανό να αδρανήσεις ή να προσπαθήσεις να επιβραδύνεις την εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, καλό θα είναι να μην πιεστείς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσει και πάλι τη ζωτικότητα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς θα μείνεις μακριά από τους προβληματισμούς και τις αρνητικές εικασίες. Ηρεμία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα αναζητήσεις επαφές χαλαρές, δεν θα αρνηθείς σε προτάσεις για διασκέδαση. Πιθανή θα είναι η απρόοπτη εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, ενδεχομένως να νιώσεις πως τα αισθήματα σας δεν έχουν σβήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν επαφές που η κατάληξη τους θα οριστεί από τις διαθέσεις σου.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπημένη τη στάση σου, βγαίνεις από τα σκαμπανεβάσματα και την εσωτερική σύγχυση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξεις σε ποιες καταστάσεις θα επικεντρωθείς και τι εξηγήσεις θα δώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε ψευδαισθήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε ενισχύσει με δυναμισμό, αναλαμβάνεις τα ηνία κάποιων καταστάσεων μέσα στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθύς θα αποφύγεις την προσκόλληση, τη σοβαρότητα, και το ψυχολογικό στρες. Χαλαρός θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα επιδιώξεις επαφές ανέμελες ίσως και κάπως αόριστες. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, ωστόσο η στάση σου θα είναι γενική, οι προσεγγίσεις σου μπορεί να μην είναι συγκεκριμένες. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα μπερδευτεί από τη συμπεριφορά σου.

Σε σχέση. Την ανάγκη σου για χαλαρότητα και φυγή από την πραγματικότητα θα ενισχύσει η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς. Αν μέσα στη σχέση σου υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτά ζητήματα μάλλον θα τα αφήσεις να διαιωνίζονται, δεν θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς δραστικά. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προσπάθησε τα λόγια σου να είναι ξεκάθαρα και όχι διφορούμενα ή αόριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς και τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να είναι επικεντρωμένη στην κατάληξη που πήρε μια πρώην σχέση σου. Προσπάθησε οι από εδώ και πέρα διαθέσεις σου να μην επηρεαστούν από το αρνητικό παρελθόν, οι συγκρίσεις που θα κάνεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως να περάσεις απ ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε αποθαρρύνουν.

Σε σχέση. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία δεν θα περάσεις σε διεκδικήσεις, ανασταλτική θα είναι η στάση σου. Ουσιαστικά θα χρειαστείς χρόνο για να εξηγήσεις κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και συμπεριφορές, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό βγαίνεις από την αδράνεια και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη να τερματίσεις τα αρνητικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς έντονη θα είναι η ανάγκη σου να χαλαρώσεις, να βγεις από την πίεση και την περιπλοκότητα. Θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να ενισχύσει τη ζωτικότητα σου και τη θετική σου διάθεση. Σε πρόταση για ραντεβού σε παροτρύνω να μην δώσεις αρνητική απάντηση, σε συνάντηση θα γίνει θερμή κουβέντα μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ευνοϊκό. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό θα καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα σε εφοδιάσει με αισθησιασμό και ανέμελη διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και στο τετράγωνο της με τον Άρη, καχύποπτη θα γίνει η σκέψη σου, το νου σου να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τρόπο να χαλιναγωγήσεις τις αντιδράσεις σου για να μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς και τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία πολλά θα σκεφτείς, ωστόσο θα αποφύγεις για την ώρα να περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες, πιθανότατα δεν θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα διάφορες συνομιλίες και επαφές θα τονώσουν τη συναισθηματική σου κατάσταση, αποκτάς διάθεση ανέμελη και αισιόδοξη. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό έρχονται ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, κινήσου δυναμικά.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς θα θελήσεις να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις, με το ταίρι σου θα επιδιώξεις να περάσετε ξέγνοιαστα, θα εστιάσεις στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της σχέση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, θα βρείτε τρόπο να αναζωογονηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να σταθμεύσει η σκέψη σου σε παρελθοντικά γεγονότα, θα πρέπει να προσέξεις σε ποιο πρόσωπο θα προσκολληθείς συναισθηματικά. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προσοχή να μην μπερδευτείς, η κρίση σου θα είναι επηρεασμένη από εικασίες και όχι από τα γεγονότα που συνέβησαν. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως αν δεν κοιτάξεις μπροστά δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις και μπροστά. Άνοιγμα θα υπάρξει με ένα καινούργιο πρόσωπο μην το αγνοήσεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς μη στηρίξεις τις αμφιβολίες σου μόνο στη διαίσθηση σου, αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις κυκλοθυμίες, στις παρορμητικές αντιδράσεις, και σε τάσεις αναποφασιστικότητας. Απέφυγε να δώσεις μπερδεμένες απαντήσεις στο ταίρι σου, οι ασάφειες και οι αοριστίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σε χαλαρώνουν. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη σχετικά με το άνοιγμα που έδωσες τις προηγούμενες μέρες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κόψεις τη φορά των γεγονότων, μάλλον θα θελήσεις να το ξανασκεφτείς. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό πολύ πιθανόν να αλλάξεις εντελώς τις αρχικές σου αποφάσεις.

Σε σχέση. Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς η στάση σου θα είναι αισθησιακή, η διαίσθηση σου θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τα λόγια και τις πράξεις σου. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως να θελήσεις να ξεφύγεις λίγο από τα γνωστά και τα συνηθισμένα, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις κινήσεις σου, απέφυγε τα ξεσπάσματα και την απαιτητική στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις άγχους. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία δεν αποκλείεται να φρενάρεις ή να απομακρύνεις πρόσωπο που τη στάση του τη βρίσκεις μπερδεμένη ή αδιάφορη. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, σίγουρα δεν θα θελήσεις να τρέξεις τα γεγονότα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό αλλάζει η ψυχολογία σου, δεν θα ασχοληθείς με πρόσωπα που σε φθείρουν.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα φροντίσεις να περάσεις ήρεμα και χαλαρωτικά με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις και μια πρόταση σχετικά με ένα ταξιδάκι απόδρασης ή μια ανανεωτική εκδρομή. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσοχή στη διάσταση που θα δώσεις στις σκέψεις σου θετικές ή αρνητικές. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό δεν θα σε αφήσει να απογοητευτείς, κινητοποιείσαι και αναλαμβάνεις δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να υπάρξουν αναβολές και δισταγμοί, θα τρενάρεις τις προσεγγίσεις σου, τάσεις αναποφασιστικότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να ξανασκεφτείς τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα, ίσως να φρενάρεις επαφές που είχαν ξεκινήσει τις προηγούμενες μέρες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα καταφέρεις να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς χαλαρές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα βγει στην επιφάνεια η συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει μέσα σε κλίμα ήρεμο και αισθησιακό, δεν θα θελήσεις κόντρες, θα αποφύγεις τα καβγαδάκια. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία η ανασφάλεια θα καθορίζει τις σκέψεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις άμεσες πράξεις ή προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς και στις ρομαντικές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα τα βιώσεις με έντονο συναισθηματισμό, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις εικασίες και τα βιαστικά συμπεράσματα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η διαίσθηση σου μπορεί να σε παρασύρει, η κρίση σου ίσως να μην είναι σωστή. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει να εκδηλωθείς, οι προτάσεις που θα κάνεις θα είναι άμεσες.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα εστιάσεις στη συναισθηματική αξία της σχέσης σου, κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου, η στάση σου θα είναι θερμή και συγκαταβατική. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί έντονος αισθησιασμός, οι επιθυμίες θα είναι κοινές, οι διαθέσεις θα είναι χαλαρές. Από την πλευρά σου δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξομολογήσεις, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να ανοίξεις την καρδιά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ίσως να γυρίσεις λίγο τη σκέψη σου στα παλιά, θα αναπολήσεις, θα νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης που όμως θα έχει θετική μορφή, εστίασε στα θετικά και όχι στα αρνητικά. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις διέξοδο σε μια καινούργια γνωριμία. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με μια συνάντηση πολλά υποσχόμενη!

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ο εσωτερικός σου κόσμος θα είναι ήρεμος και χαλαρός, η στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου θα είναι τρυφερή και αισθησιακή. Τις καταστάσεις θα τις χειριστείς με συγκαταβατικότητα, θα προστατέψεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Ήρεμες συζητήσεις θα κάνεις με το ταίρι σου, θα ακουστεί πρόταση που θα σε ενθουσιάσει.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε επίσης