Site icon Hallocy

Ανασύρεται δεύτερο αντικείμενο από Κόκκινη Λίμνη

Για 19η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο με σκοπό να εντοπιστούν οι τρεις σοροί των εναπομείναντων θυμάτων του 35χρονου Νίκου Μεταξά. Χθες, εντοπίστηκε αντικείμενο, που σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για τσιμεντομπλόκ.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο λεγόμενος «Ορέστης» φέρεται να τοποθετούσε τσιμεντομπλόκ στις βαλίτσες με τις οποίες «έθαβε» τα θύματά του στην Κόκκινη Λίμνη παρά το μεταλλείο του Μιτσερού.

Παρών στις έρευνες που διεξάγονται από το πρωί στην Κόκκινη Λίμνη, βρίσκεται και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Εξάλλου, σήμερα αναμένονται και πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο Ιωνάς Νικολάου ανεβαίνει στο Προεδρικό για να ενημερώσουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την υπόθεση.

Μάλιστα, σε χθεσινή του γραπτή δήλωση, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του, κάτι που εκλαμβάνεται ως προμήνυμα παραίτησης. Στο Προεδρικό για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Scotland Yard επισκέφθηκε την Τρίτη τα σημεία των ερευνών, ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις για αύριο αναμένεται να αποχωρήσει από το νησί.

Πηγή: Philenews

Exit mobile version