Site icon Hallocy

Φρίκη! Βίαζε γυναίκα και βιντεογραφούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του ο Ορέστης

Με αλεξίσφαιρο στο Δικαστήριο ο 35χρονος – Καταγγελία και για βιασμό

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σήμερα ο 35χρονος, κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τις δολοφονίες πέντε γυναικών, καθώς και ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ σε ότι αφορά το έβδομο θύμα, ένα κοριτσάκι έξι ετών, ισχυρίζεται ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και στη συνέχεια πέταξε τη σορό της.

Ο 35χρονος,έφθασε στο Δικαστήριο συνοδευόμενος από τα μέλη του αντιτρομοκρατικού ουλαμού και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ακροαματική διαδικασία. Ο ανακριτής ζήτησε την ανανέωση της κράτησης του υπόπτου για οκτώ ημέρες ενώ ο 35χρονος απάντησε «Μάλιστα» στο αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης του, ενώ το ίδιο απάντησε και στο ερώτημα αν θα εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

Οι ανακριτές ζήτησαν για πρώτη φορά διάταγμα κράτησης για υπόθεση βιασμού μετά από καταγγελία γυναίκας.

Σύμφωνα με τον ανακριτή, στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από γυναίκα, πως κατά το 2017, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Όπως αναφέρθηκε, αρχές του 2017 ο 35χρονος παρέλαβε με το αυτοκίνητο του κοπέλα για να την φωτογραφήσει. Την μετέφερε σε χώρο και τη βίασε στο αυτοκίνητο του. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 35χρονος βιντεογραφούσε τις πράξεις του. Το θύμα εκμυστηρεύτηκε το γεγονός σε φίλη της και στη γυναίκα του υπόπτου. Ο «Ορέστης» γνώρισε το θύμα και συνομιλούσε μαζί της στο Badoo ενώ ανακρινόμενος αρνήθηκε ανάμιξη.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα χθες και επανασυνελήφθη, αλλά δεν παραδέχεται τον βιασμό.

Για όλες τις υποθέσεις, σύμφωνα με τον ανακριτή, παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 οχήματα και σπίτια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το Hallocy.com σας πηγαίνει παντού!

Exit mobile version