Site icon Hallocy

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Αυτό είναι το φύλο του βασιλικού μωρού (pics)

Το νέο μέλος της οικογένειας είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και ο Πρίγκιπας Χάρι. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, το πριγκιπικό ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού και το έμαθε μετά τη γέννα. Το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε αγόρι, το οποίο ζυγίζει 3,18 κιλά!

Πριν λίγη ώρα, την είδηση επιβεβαίωσε με tweet η Ρεμπέκα Ίνγκλις, η ανταποκρίτρια της Daily Mail: «Επιβεβαιώνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται σε τοκετό από το πρωί. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή». Στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρέθηκε, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

Το μωρό του ζευγαριού έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Λουίς που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

Exit mobile version