Site icon Hallocy

Κύπρια παρουσιάστρια ανατριχιάζει για τα παιδιά του serial killer: “Φέρτε τα μωρά του να…”

Τεράστιες αντιδράσεις προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες όταν διέρρευσε η είδηση ότι γονείς συμμαθητών, και όχι μόνο, από το σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά του 35χρονου Κύπριου serial killer ζητούν να τα απομακρύνουν από το σχολείο για να μην βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον με τα παιδιά τους.

Η είδηση κάνει τον γύρο τόσο των διαδυκτιακών ιστοσελίδων όσο και των social media με την πλειοψηφία του κόσμου να επιτίθεται με σκληρά λόγια σε αυτούς τους γονείς που θυματοποίησαν τα παιδιά του 35χρονου που με τις αποτρόπαιες πράξεις του συγκλόνισε το παγκύπριο.

Κύπρια παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση «μαχαίρι στην καρδιά» για όλους αυτούς που ζήτησαν να απομακρυνθούν τα παιδιά του serial killer. Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια Αλεξία Καρακάννα η οποία έγραψε τα εξής:

Φερτε τα μωρα του…να παιξουν με τον γιο μου… Να γελασουν σαν παιδια να χαρουν να φανε παγωτο να κανουνε πατινι να πεσουνε να ξανασηκωθουν να τσακωθουν να τα ξαναβρουν να γινουν για λιγο super ηρωες.. να βρωμισουν απο τα χωματα του παιχνιδιου και οχι απο τη δικη μας βρωμια ..ειναι τα πιο ευπροσδεκτα παιδια του κοσμου… Ας γινουμε μια αγκαλια γι αυτα τα μωρα… ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. Ενας Θεος ξερει τι περνουν και εκεινα τα πλασματα… Ελεος πλεον με την/ον καθε κομπλεξαρα/ικο… #πιασαμετελικαπατοστοκοκκινο

dailystarscy.com

 

Exit mobile version