Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 8 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Ορέστης: Σκότωσε στο ξύλο την 30χρονη Asmita από το Νεπάλ
Instrumental

Ορέστης: Σκότωσε στο ξύλο την 30χρονη Asmita από το Νεπάλ

Hallocy.comBy Hallocy.com10/05/20190 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Άλλαξε τον τρόπο που σκότωνε τα θύματά του ο “Ορέστης”. Από χτύπημα στο κεφάλι κι όχι από στραγγαλισμό ο θάνατος της 30χρονης Asmita από το Νεπάλ. Δεν υπάρχουν άλλα θύματα, δεν έχει σχέση με τη βαλίτσα που βρέθηκε στα σκουπίδια, υποστηρίζει ο 35χρονος ίλαρχος. Ένας στηθόδεσμος το νέο εύρημα από τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη. Αλλαγή στάσης από τον Μεταξά, δεν συνεργάζεται ιδιαίτερα με τις αρχές πια.

Δεν τη στραγγάλισε όπως την Marry Rose και την Livia Florentina. Η Asmita Khadka Bista, η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τον 35χρονο serial killer της Κύπρου με ένα χτύπημα στο κεφάλι. Δεν αποκλείεται, ο «Ορέστης» να σκότωσε την άτυχη γυναίκα στο ξύλο.

Σε αυτό συνηγορούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, τα ευρήματα από τη νεκροψίαστη σορό της 30χρονης γυναίκα από το Νεπάλ. Φαίνεται ότι ο «Ορέστης» δεν είχε ένα μοτίβο για να δολοφονεί τα θύματά του. Άλλωστε, η MarryRose και η Livia Florentina στραγγαλίστηκαν (με στρατιωτική λαβή και στραγγαλισμό με κεφαλοκλείδωμα). Αλλά η 30χρονη από το Νεπάλ, όχι.

Η Asmita φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας ενός χτυπήματος στο κεφάλι, είναι το συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές μετά την τρίτη μέρα εξέτασης της σορού της. Δεν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού ούτε και τραύματα από μαχαίρι ή όπλο. Το πτώμα της 30χρονης βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας.
Η δολοφονία της έγινε πέρυσι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο «Ορέστης», σκότωσε την 30χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Λευκωσίας και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής. Οι ιατροδικαστές θα συνεχίσουν την εξέταση της σορού και περιμένουν κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα για να παραδώσουν την τελική τους έκθεση στην αστυνομία.

Η άτυχη 30χρονη από το Νεπάλ – Φωτογραφία philenews.com

Το νέο εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη
Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται χωρίς σταματημό καθώς οι αρχές αναζητούν το πτώμα της 29χρονης Μaricar Valdez Arquiola. Όμως η σορός του θύματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Ωστόσο, βρέθηκε ένας γυναικείος στηθόδεσμος, ο οποίος εστάλη αμέσως στα εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί.
Όπως αναφέρει ο Πολίτης, το νέο εύρημα θα εξεταστεί και σε συνδυασμό με την κατασκευή των τριών σφουγγαριών που βρέθηκε προχθές. Τα δύο ευρήματα μπορεί να είναι άσχετα με την υπόθεση αλλά κανείς δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να είναι και πολύ σημαντικά.

Όλα αυτά ενώ ο «Ορέστης» ανακρίθηκε ξανά αλλά αρνείται πως υπάρχουν άλλα θύματα, πέρα από τα επτά για τα οποία έχει ομολογήσει ή ότι συνδέεται με την μεγάλη καρό βαλίτσα που είχε βρεθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάδο σκουπιδιών κοντά σε εστιατόριο.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Πολίτης, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου είχε βρει σε κάδο έξω από το εστιατόριο της μια μεγάλη πράσινη βαλίτσα, την οποία επιχείρησε να σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και την άφησε στα σκουπίδια. Όταν ξέσπασε η υπόθεση του 23χρονου serial killer, αναγνώρισε τον δράστη ως έναν άνδρα που είχε πάει στο εστιατόριό της για φαγητό.

Ο «Ορέστης» υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη βαλίτσα και πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα. Επέμεινε τα πρώτα θύματά του ήταν η Livia Bunea και η 8χρονη κορούλα της Elena Natalia Bunea, το 2016, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν μέσα σε βαλίτσες από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι μετά τα όσα ομολόγησε την Μεγάλη Εβδομάδα ο «Ορέστης», άλλαξε στάση και δεν εμφανίζεται συνεργάσιμος με τις ανακριτικές αρχές και περιορίζεται στους ισχυρισμούς του.
Στο μεταξύ, οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα της κάρταςsim που ο Μεταξάς προσπάθησε να καταπιεί κατά τη σύλληψη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Ορέστης» ξεκίνησε να είναι ενεργός στα social media πριν από περίπου 5 χρόνια. Οι αρχές έχουν στοιχεία πως ο 35χρονος serial killer συνομιλούσε μέσω διαδικτύου και με προφίλ γυναικών από την Κύπρο.

Τα ισόβια
Ο Νίκος Μεταξάς, ο άνθρωπος που έχει σοκάρει την Κύπρο και όχι μόνο, είναι αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Κύπρο. Με επτά φορές σε ισόβια. Επτά όσα και τα θύματά του.
Η υπόθεσή του έχει (ακόμα) κάτι πρωτοφανές.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Κύπρου, ένας serial killer θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε επτά φορές ισόβια.

Η μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ποτέ μέχρι σήμερα, ήταν αυτή στους δυο κατηγορούμενους για το πενταπλό φονικό που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπατο 2012, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια.
Η δεύτερη μεγαλύτερη ποινή, επιβλήθηκε στον Χριστάκη Θωμά, ο οποίος καταδικάστηκε για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε 35 χρόνια φυλάκιση για το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό το 2015.

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΊαν Στρατής: Το εξωφρενικό ποσό που αρνήθηκε για διαφήμιση ρούχων!
Next Article Εξαλλος ο Χρήστος Δάντης -Τον είπαν τουρκόσπορο

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Read More




Most Popular

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.