Site icon Hallocy

Τα αίτια του θανάτου του άτυχου Παναγιώτη που «έσβησε» σε νεανικό πάρτι

340 ml αλκοόλης στο αίμα του 16χρονου μαθητή Παναγιώτη Στεφανή, η οποίος «έσβησε» σε νεανικό πάρτι τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου στο χωριό Τρούλοι της επαρχίας Λάρνακας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Με το ερώτημα κατά πόσον όντως ο άτυχος Παναγιώτης Στεφανή υπήρξε θύμα συστηματικού μπόουλινγκ από συμμαθητές του ακόμα να πλανάται, η προσπάθεια επικεντρώνεται πλέον στο να ερευνηθεί κατά πόσον η κατανάλωση του αλκοόλ συνδέεται με το μπόουλινγκ και έγινε κατόπιν πίεσης και όχι οικειοθελώς.

Πάντως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνούν την υπόθεση και έχουν λάβει σημαντικό αριθμό καταθέσεων από το περιβάλλον του άτυχου νέου, έχουν ενώπιον τους και μαρτυρίες ότι ο Παναγιώτης ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ο θάνατος του 16χρονου μαθητή επήλθε από αλκοολική δηλητηρίαση, ενώ φαίνεται να προκύπτει το συμπέρασμα ότι περιέπεσε σε κώμα πριν εκπνεύσει αλλά αυτή τη χρονική περίοδο φαίνεται πως δεν υπήρξε καμιά πρωτοβουλία ή ενέργεια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί στη συνέχεια στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη ο οποίος θα δώσει οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό.

Πηγή: Cyprus Times

Exit mobile version