Site icon Hallocy

Δείτε ολόκληρο τον αποψινό Α’ ημιτελικό της #Eurovision2019!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πρώτη dress rehearsal πριν το Jury show στο οποίο θα ψηφίσουν οι επιτροπές για να καθορίσουν το 50% της τελικής βαθμολογίας του πρώτου ημιτελικού. Οι 17 χώρες βρέθηκαν πάνω στη σκηνή για τελευταία φορά και ερμήνευσαν το τραγούδι τους σαν να ήταν το κανονικό show.

To Show ξεκίνησε με την περσινή νικήτρια να ερμηνεύει το τραγούδι της Toy σε ένα διαφορετικό remix.

Κύπρος
Πρώτη στην σκηνή ανεβαίνει η Τάμτα φωνητικά μια άλλη Τάμτα καμιά σχέση με τις προηγούμενες φόρες. Φαίνεται ότι το πρόβλημα λύθηκε. Υπήρχαν κάποια μικρά τεχνικά προβλήματα στα πλάνα που φαινόντουσαν στην οθόνη αλλά είναι κάτι που λύνεται.

Μαυροβούνιο
Σειρά έχει το Μαυροβούνιο. Φωνητικά ήταν πολλοί κάλοι άλλα με αυτήν την παρουσίαση δυστυχώς δεν θα είναι στο μεγάλο τελικό.

Φινλανδία
Το μεγάλο πρόβλημα με την Φινλανδία είναι ότι και τα 3 άτομα που είναι στην σκηνή έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και αυτό φαίνεται κάπως άσχημο στα πλάνα. Φαίνεται ότι η Φινλανδία δεν θα προκριθεί στο μεγάλο τελικό.

Πολωνία
Σειρά έχουν οι πολωνέζες με τις παραδοσιακές στολές του . Φωνητικά ήταν πολύ καλές. Οι πιθανότητες για να περάσουν είναι 50 – 50.

Σλοβενία
Σήμερα φαίνεται ότι η τραγουδίστρια συγκινήθηκε άλλα το αγόρι της είναι εκεί πάντα διπλά της. Φωνητικά πολύ καλή. Το όλο πράγμα θυμίζει το περσινό Dark Horse την Λιθουανία.

Τσεχία
Σειρά έχει η Τσεχία. Τα φόντο με τα χρωματιστά τετράγωνα είναι καταπληκτικά. Διασκέδασαν όλο το κόσμο όλοι χορεύανε, αν δεν περάσουν στο μεγάλο τελικό θα είναι μεγάλη αδικία.

Ουγγαρία
Όλο το σκηνικό είναι καταπληκτικό. Φωνητικά είναι εξαιρετικός. Όλο το φόντο πίσω με τις φωτογραφίες των πατεράδων είναι συγκινητικό. Θα είναι σίγουρα στο μεγάλο τελικό.

Λευκορωσία
Η Ζena η μικρή της παρέα είχε μια πολύ καλή πρόβα. Μια νεανική παρουσίαση άρτια εκτελεσμένη.

Σερβία
Από τις πιο όμορφες κοπέλες φέτος είναι η Nevena από την Σερβία. Έχει μια καταπληκτική φωνή που σε ανατριχιάζει. Το όλο σκηνικό καταπληκτικό θα είναι σίγουρα στο μεγάλο τελικό.

Βέλγιο
Το Βέλγιο είχε μια πάρα πολύ καλή πρόβα. Όταν βρίσκεσαι μέσα στο στάδιο τα τύμπανα ακούγονται σε όλο το στάδιο. Φωνητικά πολύ κάλος.

Γεωργία
Σήμερα η Γεωργία είχε την καλύτερη πρόβα. Όλο το σκηνικό ανατριχιαστικό. Μήπως κάνει την έκπληξη και περάσει στο μεγάλο τελικό;

Αυστραλία
Αφού δεν ζαλίστηκε ακόμα εκεί πάνω μπράβο της. Φωνητικά δεν απέδωσε εντελώς μάλλον κρατάει τις ψηλές νότες για το βράδυ. Η εμφάνιση της όμως είναι καταπληκτική.

Ισλανδία
Σειρά έχουν οι Ηatari να ανέβουν στη σκηνή. Το συγκρότημα φέτος έχει την πιο ανατρεπτική εμφάνιση. Φωνητικά ήταν εξαιρετικοί.

Εσθονία
Μια καλή πρόβα για την Εσθονία. Επιτελούς είδαμε τα γραφικά όπως το εθνικό τελικό. Φωνητικά πολύ κάλος.

Πορτογαλία
Μια καλή πρόβα για την Πορτογαλία. Άλλα όλο το φόντο με το τραγούδι σαν να μην ταιριάζει. Θυμίζουν λες και είναι τριανταφυλλιές.

Ελλάδα
Λίγο πριν το τέλος εμφανίζεται η Κατερίνα Ντούσκα με την Ελλάδα. Το σκηνικό όλο καταπληκτικό. Η Κατερίνα φωνητικά ήταν τελεία. Θα είναι σίγουρα στο μεγάλο τελικό.

Άγιος Μαρίνος
Τέλος για σήμερα ο Άγιος Μαρίνος με το Serhat. Φαίνεται λίγο στατικός και κάλο θα ήταν λίγο να κουνιόταν γιατί ήδη είναι αρκετή ώρα μόνος στην σκηνή πριν έρθουν οι χορευτές. Οι πιθανότητες για πρόκριση είναι 50-50.

infecyprus

Exit mobile version