Site icon Hallocy

Ανασύρθηκε εύρημα τώρα από την λίμνη – Ελπίδες για Μαρικάρ

Χαραμάδα ελπίδας για εντοπισμό της άτυχης Μαρικάρ Βαλντέζ «ανέτειλε» χθες μετά τον εντοπισμό ενός τρίτου τσιμεντομπλόκ στην βορειοανατολική πλευρά της Κόκκινης Λίμνης. Οι έρευνες συνεχίζονται υπό αντίξοες συνθήκες σε μια συνεχή μάχη με τις λάσπες και την μηδενική ορατότητα.

Εξάλλου, χθες παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στην ρομποτική κάμερα με αποτέλεσμα οι έρευνες να συνεχίζονται μόνο με καταδύσεις δυτών. Σήμερα οι έρευνες επαναρχίζουν και θα επιχειρηθεί κατάδυση στο ίδιο σημείο που εντοπίστηκε χθες το τσιμεντομπλόκ.

Το αντικείμενο αυτό ήταν δεμένο με σκοινί και ομοιάζει με το δεύτερο τσιμεντομπλόκ, αυτό δηλαδή που ανασύρθηκε με την δεύτερη βαλίτσα, εντός της οποίας βρισκόταν η άτυχη 8χρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της Λίβια Μπουνέα η οποία εντοπίστηκε επίσης σε βαλίτσα την Κυριακή του Πάσχα.

Πολύωρη ήταν και η μεταθανάτια εξέταση επί της σορού του άτυχου παιδιού, η οποία ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα. Η διαδικασία για την τελική ταυτοποίηση του παιδιού αναμένεται να είναι μακρά, αφού στάλθηκαν δείγματα για περαιτέρω ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Άλλες οκτώ μέρες στο κελί εξάλλου, θα παραμείνει ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος αφού τη Δευτέρα 13 Μαίου, ανανεώθηκε το 8μερο διάταγμα προσωποκράτησής του.

Απαντήσεις εξάλλου στις επικρίσεις, αλλά και στις «προτάσεις» για την πορεία των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη και στη Λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτο, δίδουν οι αρμόδιοι τα τελευταία 24ωρα. «Πρόταση» η οποία πλανάται εδώ και μέρες στο προσκήνιο είναι αυτή της αποστράγγισης της λίμνης στο Μιτσερό, εκεί όπου για 20 και πλέον μέρες οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, αλλά και οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services επιχειρούν νυχθημερόν προκειμένου να εντοπίσουν την τρίτη σορό, που πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Ανασύρθηκε εύρημα τώρα από την Κόκκινη λίμνη. Άγνωστο περί τίνος πρόκειται μέχρι στιγμής.

Εντοπίστηκε αντικείμενο στην Κόκκινη Λίμνη, το οποίο ανασύρθηκε από το δύτη που επιχειρούσε στο σημείο.

Νωρίτερα ο δύτης καταδύθηκε στην λίμνη άλλες δύο φορές στην περιοχή όπου χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ένα τσιμεντομπλόκ. Οι προσπάθειες ωστόσο απέβησαν άκαρπες αφού ο δύτης βγήκε από την Κόκκινη Λίμνη με άδεια χέρια.

Στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκε σήμερα ο ανακριτής της υπόθεσης του κατ΄ομολογία δολοφόνου Ιωάννης Γιωρκάτζης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Γιωρκάτζης επικρατεί αισιοδοξία για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας εντός της οποίας βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ.

sigmalive.com

Exit mobile version