Site icon Hallocy

«Δεν εξαφανίστηκε γυναίκα μεταξύ των 30 που συνομιλούσε ο Ορέστης»

Δεν υπάρχει εξαφάνιση γυναίκας μεταξύ των 30 γυναικών με τις οποίες συνομιλούσε ο 35χρονος που κρατείται μετά την παραδοχή ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο κοριτσάκια, είπε ενώπιον των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Νομικών και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Περαιτέρω, ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από την πορεία των ερευνών και ανακρίσεων δεν υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι ο 35χρονος εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις δολοφονιών.

Το ενδεχόμενο να υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στη διερεύνηση των καταγγελιών των εξαφανίσεων των θυμάτων του καθ΄ ομολογία κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου ανήλικων κοριτσιών και γυναικών, είναι αντικείμενο της ποινικής έρευνας που διεξάγεται και η ηγεσία της Αστυνομίας αναμένει το αποτέλεσμα, είπε επίσης ο Αρχηγός, επαναλαμβάνοντας πως θα είναι αμείλικτος στην απόδοση ευθυνών, καθώς ο στόχος και η πρόθεσή του είναι να “καθαρίσει” το Σώμα από τα μέλη που δεν επιτελούν τα καθήκοντά τους με αφοσίωση ως έχουν υποχρέωση.

Μια μίνι «ακτινογραφία» στον τρόπο και στις περιόδους δράσης του 35χρονου ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς καταγράφει πως ο ύποπτος άλλαξε «υπογραφή». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν εγκληματολόγοι σχετικά με το γενικό προφίλ ενός κατά συρροή δολοφόνου, τα άτομα αυτά επιλέγουν έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης, τρόπον τινά τελετουργία στα εγκλήματά τους, αφήνοντας έτσι την υπογραφή τους. Στο SigmaLive μίλησε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης.

Σημειώνεται ότι και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό τρίτου τσιμεντομπλόκ το οποίο ήταν δεμένο με σχοινί. Το εν λόγω αντικείμενο ομοιάζει με αυτό που εντοπίστηκε στη δεύτερη βαλίτσα.

sigmalive.com

Exit mobile version