Site icon Hallocy

Λ/σια: Πλήρωσε €5.000 για να της λύσουν τα μάγια-Συνελήφθη 35χρονη

Μια απίστευτη υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στην οποία γυναίκα από τη Λευκωσία κατήγγειλε 35χρονη ότι της απέσπασε 5.000 ευρώ για να της λύσει τα… μάγια φιλικό της πρόσωπο, ώστε να επιστρέψει πίσω στη σχέση της από την οποία χώρισε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ την Τρίτη (14/5) οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου η 35χρονη από την Πάφο, εναντίον της οποίας η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόσπασης ποσού €5.000 με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την 35χρονη κατήγγειλε γυναίκα, η οποία είχε αποταθεί κοντά της με σκοπό να την βοηθήσει για επανασύνδεση μετά τον χωρισμό της από σχέση που είχε. Η ύποπτη, η οποία διαμένει στην Πάφο, μετέβη στη Λευκωσία για να συναντήσει τη γυναίκα και ζήτησε από την τελευταία το ποσό των €5.000- αρχικά έδωσε στην ύποπτη γυναίκα €1.000 και στη συνέχεια άλλες €4.000- ισχυριζόμενη ότι φιλικό της πρόσωπο θα τη βοηθούσε να λύσει τα μάγια που δήθεν της έκαναν, ώστε να επανέλθει πίσω στη σχέση της.

Να σημειωθεί ότι μετά από παρότρυνση των οικείων και αφού αντιλήφθηκαν την εξαπάτηση, η γυναίκα προέβη σε καταγγελία εναντίον της.

Το δικαστήριο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, διέταξε την εξαήμερη κράτηση της 35χρονης, η οποία ήγειρε ένσταση επειδή αντιμετωπίζει κλειστοφοβία και έχει δύο ανήλικα παιδιά. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της διαδικασίας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ύποπτη λιποθύμησε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο η 35χρονη να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ώστε να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις.

sigmalive.com

Exit mobile version