Site icon Hallocy

Λευκωσία: 6χρονη φωτογράφισε άνδρα που την παρενόχλησε

Άντρας γύρω στα 50 φέρεται να παρενόχλησε προχθές το απόγευμα ανήλικο κορίτσι το οποίο έπαιζε κοντά στο σπίτι του σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» το 6χρονο κορίτσι ήταν σε χωράφι του χωριού όταν την πλησίασε ο άγνωστος άνδρας, και τη ρώτησε το όνομά της. Ο άντρας κρατούσε ένα κλαδί από δέντρο και με αυτό την πλησίασε και της σήκωσε τη φούστα. Η 6χρονη αρχικώς δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει αλλά όταν ο άντρας της είπε να σηκώσει μόνη τη φούστα της, το κορίτσι έτρεξε μακριά και πήγε σπίτι του.

Τρομαγμένη ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και αμέσως ο πατέρας της έσπευσε στο χωράφι για να εντοπίσει τον άγνωστο, τον οποίο όμως δεν βρήκε καθώς αυτός είχε απομακρυνθεί. Στη συνέχεια άρχισε να τον αναζητάει στην περιοχή με το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί την 6χρονη ώστε να μπορεί να τον υποδείξει.

Τον φωτογράφισαν

Η αναζήτηση έφερε αποτέλεσμα και ο άγνωστος εντοπίστηκε αλλά στις προτροπές του πατέρα να σταματήσει αυτός έφυγε. Ωστόσο τον φωτογράφισαν και με τη φωτογραφία στο χέρι πήγαν στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας όπου έκαναν καταγγελία. Αμέσως ενημερώθηκε το Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων και κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί για εντοπισμό του άγνωστου άντρα. Όπως πληροφορείται ο «Π» χθες δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ο άγνωστος, αλλά συλλέχθηκαν κάποιες πληροφορίες που δυνατόν να οδηγήσουν σε ταυτοποίησή του με κάτοικο της περιοχής.

http://politis.com.cy

Exit mobile version