Site icon Hallocy

Περιστατικό βίας σε σχολείο: «Πατέρας επιτέθηκε στη διευθύντρια»

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε στο σχολείο της Λεμεσού, όπου συνέβη το επίμαχο περιστατικό «χαστουκίσματος» μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας, σύμφωνα με καταγγελία του αντιπρόεδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελή Νικολαίδη.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει ότι «χθες πατέρας είχε εισβάλει σε σχολείο της Λεμεσού και ως μαινόμενος ταύρος έχει επιτεθεί στη Διευθύντρια του σχολείου, γιατί η τελευταία “τόλμησε” και τιμώρησε την κόρη του, γιατί έχει χρησιμοποιήσει το κινητό της και έχει βιντεογραφήσει την επίδικη σκηνή του χαστουκίσματος».

Σημειώνει ότι «το σχολείο αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία προσέτρεξε για να επιληφθεί της κατάστασης», ενώ καταγγέλλει ότι «το ΥΠΠ είναι θεατής στην όλη ανησυχητική κατάσταση που δημιουργείται στα σχολεία με το θέμα της ασφάλειας των σχολικών χώρων. Ήδη η χρονιά τελειώνει και στα περισσότερα σχολεία ουδέν έχει γίνει τόσο από πλευράς περιφράξεων όσο και από πλευράς τοποθέτησης καμερών και θυροτηλεφώνων».

Καταληκτικά επισημαίνει ότι «όσον για την προώθηση νομοθεσίας για την απαγόρευση της χρήσης και μεταφοράς κινητών στα σχολεία δεν φαίνεται το ΥΠΠ να διαθέτει την ανάλογη πολιτική βούληση…».

Υπενθυμίζεται ότι πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στο σχολείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό βίας μεταξύ ενός καθηγητή και μίας μαθήτριας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι, έσπασαν την πόρτα μίας αίθουσας του σχολείου στη Λεμεσό και στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά σε αυτή.

Πηγή: philenews

Exit mobile version