Σάββατο, Μάιος 30

Eurovision: Η Τamta απαντά στη Sun για την εμφάνισή της στον Ημιτελικό

Η Τάμτα είναι ένα άτομο κουλ, ήρεμο και ήπιο. Και θετικό. Και σε αυτό το πνεύμα απάντησε και στη Βρετανική The Sun η οποία της επιτέθηκε για την εμφάνισή της στα ημιτελικά της Eurovision 2019.

Η The Sun, μετά την εμφάνιση της Τάμτα στον ημιτελικό της Eurovision 2019 την περασμένη Τρίτη, έγραψε ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε… γυμνή στη σκηνή, με τις μπότες της και το μπουφάν της και τίποτα άλλο, ενώ αναφερόμενη στο κορμάκι που φορούσε η τραγουδίστρια είπε ότι δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι η Τάμτα έδειχνε το αιδοίο της.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019, η Τάμτα, εμφανίστηκε στο δελτίο του ΑΝΤ1 και μίλησε για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού με την Κύπρο και φυσικά, απάντησε και στην The Sun.

«Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια που ειδικά η Αγγλία βλέπει με αυτό το συγκεκριμένο look. Δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πάρα πολύ άνετα, δεν νομίζω ότι παρουσιάζω κάτι παραπάνω από ότι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην σκηνή με το κορμάκι και δεν έβρισκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα κάπως πιο πολύ επειδή πάω στη Eurovision. Η χώρα που εκπροσωπώ και το υπέροχο team που έχω με στηρίζει σε ό,τι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα τι γράφει η κάθε εφημερίδα… μόνο καλό θα κάνει νομίζω», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα απαντώντας στη βρετανική The Sun για την εμφάνισή της στη Eurovision 2019.

Διαβάστε επίσης