Site icon Hallocy

Από αιμορραγικό σοκ “έσβησε” ο άτυχος Αντρέας – Φωτογραφίες

Σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος, οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Αντρέα Αντρέου από το Φρέναρος που “έσβησε” χθες στην άσφαλτο.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα. Τα ευρήματα της νεκροτομής κατέδειξαν ότι,

«αιτία θανάτου του νεαρού ήταν αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων, λόγω τροχαίου δυστυχήματος».

Ο άτυχος 22χρονος, καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 μηνών.

Το μοιραίο τροχαίο…

Η θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε χθες, γύρω στις 8 το βράδυ, όταν όταν 23χρονος οδηγός αυτοκινήτου από το Πακιστάν, μαζί με άλλους τρεις συνεπιβάτες και με κατεύθυνση προς τον Πρωταρά, συγκρούστηκε πλευρικά με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Αντρέου, με κατεύθυνση προς την Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου, η σύγκρουση ήταν βίαια, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να συρθεί στο οδόστρωμα και να εγκλωβιστεί σε δέντρο.

«από τη σύγκρουση ο 22χρονος εκσφενδονίστηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου νέου, κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε επίσης ότι «από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού για μοτοσικλέτα».

Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με μηδενική ένδειξη.

alphanews.live

Exit mobile version