Site icon Hallocy

Εντοπίστηκε η πωλήτρια από την οποία αγόρασε την βότκα η 13χρονη που έπεσε σε κώμα

Τον χώρο από όπου αγόρασε το ποτό η 13χρονη που έπεσε σε κώμα μετά από υπεκατανάλωση αλκοόλ, εντόπισε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι η 13χρονη αγόρασε από υπεραγορά στην τουριστική περιοχή Γερμασογειας αλκοολούχο ποτό.

Ως εκ τούτου, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς 21χρονη πωλήτρια η οποία πάρα τις αναρτήσεις στην υπεραγορά ότι απαγορεύεται η πώληση οινοπνευματωδών ποτών σε άτομα κάτω των 17 ετών, εντούτοις προχώρησε στην πώληση.

Ανακρινόμενη η 21χρονη προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο κάτω αδικήματα:

1) παράνομες πράξεις που προκαλούν βλάβη κατά παράβαση του άρθρου 237 κεφ. 154 του ποινικού Κώδικα και

2) αδικήματα που σχετίζονται με την πώληση οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικους κατά παράβαση του άρθρου 5(α) κατά παράβαση του περί οινοπνευματωδών ποτών νόμου αδικήματα που διαπράχθηκαν την 18/5/2019 στην Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι, το κοριτσάκι βρισκόταν με φίλες της σε ανοιχτό χώρο στη Γερμασόγεια και σε κάποια στιγμή, όταν η μητέρα της πήγε να την παραλάβει από το σημείο την εντόπισε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Αμέσως τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική όπου, επί καθήκοντι ιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, την μετέφεραν εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της 13χρονης, έχει βελτιωθεί αισθητά και το μεσημέρι της Δευτέρας έχει πάρει εξιτήριο από το Μακάρειο Νοσοκομείο.

reporter.com.cy

Exit mobile version