Site icon Hallocy

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο αναπηρικό καροτσάκι αγκαλιά με τον γιο του! Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης!

Εικόνες γροθιά στο στομάχι…..

Εικόνες σοκ μέσα από το κέντρο αποκατάστασης που νοσηλεύεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης! Ο ίδιος, φαίνεται να είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, αγκαλιά με τον γιο του….

Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι πολύ δύσκολη και ο παρουσιαστής δίνει καθημερινή μάχη, μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή!

Φυσικά η σύζυγός του, Eβελίνα Βαρσάμη,στέκεται βράχος δίπλα του παρ’όλες τις αντιξοότητες… Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μπορεί να αντιδρά όταν ακούει μουσική, ωστόσο, μετά από ενάμιση χρόνο δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί ενώ και η επικοινωνία του είναι πολύ περιορισμένη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη τον επισκέπτεται φυσικά καθημερινά στο νοσοκομείο αποκατάστασης στην περιοχή του Κορωπίου. Oι φωτογραφίες που είχε ποστάρει η ίδια στις αρχές του χρόνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξάλλου δείχνουν πόσο σοβαρή και δύσκολη είναι η κατάστασή του αλλά και την αγάπη που η ίδια τρέφει για τον σύζυγό της. Δείτε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη αγκαλιά με τον γιο του, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι:

Exit mobile version