Δευτέρα, Μάιος 25

Γνωστό μοντέλο έγινε μοναχός στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Γεωργίας, ο κάτοχος των τίτλων «Μr Georgia» και «Mr Βαλεντίνος», ο 23χρονος Λάσα Μπορντζίκουλι εκάρη μοναχός!

Η είδηση έκανε εντύπωση σε όσους δεν γνώριζαν ότι από την παιδική ηλικία ο Λάσα βρισκόταν στις υπηρεσίες του Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία Β’. Συγκεκριμένα υπηρετούσε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, μέχρι την αναχώρησή του για σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, σε ένα από τα Ελληνικά Ορθόδοξα μοναστήρια, ο Λάσα εκάρη μοναχός και έλαβε το όνομα Διονύσιος. Μάλιστα ανακοίνωσε την απόφασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πριν από λίγο καιρό όλα άλλαξαν στη ζωή μου, ένιωσα ότι στον κόσμο έχω ένα πραγματικό σκοπό και ότι θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος μόνο αν γίνω μοναχός, αποφεύγοντας να βρίσκομαι στα φώτα της δημοσιότητας.

Έγινα μοναχός σε ελληνικό μοναστήρι (σ.σ. στην Καρδίτσα) και αποφάσισα να αφιερώσω το υπόλοιπο της ζωής μου στον Θεό. Προσεύχομαι τον Θεό για έλεος σε εκείνους στους οποίους εσκεμμένα ή ακούσια προκάλεσα πόνο με την απόφασή μου» καταλήγει με συγκίνηση το πρώην μοντέλο και νυν μοναχός.

Διαβάστε επίσης