Site icon Hallocy

Καυγάς σε λεωφορείο: «Δεν θα κινδυνέψω να χάσω το μωρό μου»

Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία απεικονίζεται στο βίντεο με τον καυγά σε λεωφορείο.

Μιλώντας στο Sigmalive η μητέρα της μαθήτριας διέψευσε το Υπουργείο Παιδείας ως προς τους χειρισμούς της υπόθεσης, ενώ έκανε λόγο για ξεκάθαρο εκφοβισμό προς την κόρη της εδώ και καιρό στο σχολείο, όπου φοιτάει.

Αναφερόμενη στα γεγονότα της υπόθεσης, ανέφερε ότι στις 13:40, ενώ βρισκόταν στη δουλειά, δέχθηκε τηλεφώνημα από την κόρη της, η οποία κλαίγοντας της ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Επιστρέφοντας στο σπίτι, σύμφωνα με όσα μας ανέφερε, αντίκρισε την κόρη της σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση, η οποία της εξήγησε τι έχει γίνει.

Η μητέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε, μετέβη στον τοπικό αστυνομικό σταθμό για να καταγγείλει την υπόθεση, ενώ ακολούθως μετέβη στο νοσοκομείο. Εκεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες της, ο γιατρός διέγνωσε ότι η κόρη της έφερε κακώσεις στο σώμα, ενώ έφερε κάταγμα στο χέρι από την προηγούμενη ημέρα. Η μητέρα της μαθήτριας ανέφερε ότι την επόμενη ημέρα κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή, ενώ η κόρη της δεν ήθελε να πάει σχολείο. Σύμφωνα με την καταγγελία της απορρίπτει τη θέση του Υπουργείου Παιδείας ότι η μαθήτρια μίλησε με εκπαιδευτικό ψυχολόγο.

Παράλληλα, διέψευσε τη θέση ότι δεν πρόκειται για περιστατικό εκφοβισμού. Σε έντονο ύφος διερωτήθηκε «γιατί όταν είναι ήσυχο ένα μωρό το πειράζουν; Θέλω να βγω να φωνάξω γιατί αυτό το μπουλινγκ; Είναι ανεπίτρεπτο».

Εξήγησε ότι είχαν κτυπήσει ξανά την κόρη της και το είχε καταγγείλει στον διευθυντή, χωρίς να γίνει κάτι, ενώ εξέφρασε πρόθεση να πάει η ίδια στον Υπουργό Παιδείας για να του εξηγήσει την κατάσταση.

Καταλήγει λέγοντας: «Έχω μεγαλώσει 8 μωρά. Δεν θα κινδυνέψω να χάσω το μωρό μου».

Exit mobile version