Τετάρτη, 29 Ιουνίου

Ελένη Μενεγάκη: “Χτυπήθηκε” από έρωτα ο γιος της! Δείτε την κοπέλα του για πρώτη φορά!

Φωτογραφίες με το τρυφερό φιλί! Δεν θα τις δείτε πουθενά αλλού!

“Χτυπήθηκε” από έρωτα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και μόνο στο Youweekly.gr θα δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την κοπέλα του!

Πώς πάει από γούστο ο Άγγελος Λάτσιος; Μέσα από το Vanda’s blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για την ζωή του γιου της πιο πολυσυζητημένης Ελληνίδας!

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ALPHA, η “βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης” έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και ιδιαίτερα στον γιο της που είναι ένας!

Μπορεί ο ίδιος να απέχει όσο τα καταφέρνει από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αρκετές φορές έχει απασχολήσει με την ζωή του, τις εξόδους του κλπ…

AdTech Ad
Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου στα χέρια μου έπεσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο στη ζωή του καθώς ένα μελαχρινό και πανέμορφο κορίτσι του έχει κλέψει την καρδιά!

Πριν από λίγες ώρες βρέθηκε μαζί της αρχικά στην παραλία του Αστέρα και ύστερα σε γνωστό μαγαζί της Πεντέλης!

Φωτογραφίες – απόδειξη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούσα να παραθέσω φωτογραφίες με το πρόσωπό της αλλά μπορώ να σας πω, σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και την είδε, πως έχει συγκλονιστικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φυσική ομορφιά και υπέροχα μάτια! Οι δυο τους δεν ήταν πολύ θερμοί προφανώς γιατί δεν ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου άλλο, διότι ήδη τα τραβούσαν από την στιγμή που μιλάμε για τον γιος της Ελένης Μενεγάκη που όλοι ξέρουμε!

Ήταν χαμογελαστοί, έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και πέρασαν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί!

Ο Άγγελος Λάτσιος, ήταν πολύ ευγενικός! Ένας μικρός κύριος και φυσικά δεν την άφησε να πληρώσει αφού όταν ήρθε ο λογαριασμός έβγαλε το πορτοφόλι του και τα κανόνισε όλα…

Διαβάστε επίσης