Site icon Hallocy

Άλλες οκτώ μέρες στον «Ορέστη»

Την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 35χρονου Νίκου Μεταξά διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ για άλλη μία φορά δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε σημειώσει πως υπάρχει αρκετό ανακριτικό έργο το οποίο πρέπει να γίνει, και ως εκ τούτου η Αστυνομία ζητήθηκε ανανέωση της κράτησής του. O κ. Αγγελίδης είχε ακόμη χαρακτηρίσει σημαντική εξέλιξη ως προς την πλήρη εξυχνίαση της υπόθεσης, την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη.

Για την υπόθεση έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής περίπου 600 καταθέσεις, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε πολλά σημεία, στα οποία ενδεχομένως να υπήρχαν στοιχεία για τη δράση του 35χρονου.

Την ίδια στιγμή, επαναρχίζουν σήμερα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, όπου οι αρχές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Sierra. Χθες, οι ομάδες δυτών μετέφεραν τον εξοπλισμό τους από το Μιτσερό στο Ξυλιάτο και πλέον η προσοχή θα επικεντρωθεί στη λίμνη Μεμί.

Παράλληλα βρίσκονται σε αναμονή για τα αποτελέσματα της τρίτης σορού που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, η οποία εικάζεται ότι ανήκει στην 29χρονη Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες.

Exit mobile version