Site icon Hallocy

Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

Έσκασε τώρα!

Όλη η αλήθεια για την τραγουδίστρια, Πάολα! Θα ντυθεί νυφούλα; Της έγινε η πρόταση γάμου! Αποκάλυψη τώρα

Το ειδύλλιο που την συνεπήρε και το επόμενο, μεγάλο βήμα στη ζωή της!

Το ρεπορτάζ του Ciao αναφέρει ότι η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου δυο μήνες.

“Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ” αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα με τον Μιχάλη Ποζίδη, μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Και αποδείχθηκε ότι είχαν δίκιο…

Η πρόταση γάμου

Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή σιωπή, η Πάολα είναι ξανά καλά στην προσωπική της ζωή αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της.

Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την αναγνώριση στην καριέρα που χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία.

Ο Μιχάλης Ποζίδης μάλιστα έκανε ήδη την πρόταση γάμου και η Πάολα είπε το μεγάλο “ναι”, κάτι που σημαίνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Exit mobile version