Site icon Hallocy

Αρχηγός Αστυνομίας: “Yπάρχει περίπτωση κάποιος να δεθεί και μόνος του” – Βίντεο

Με εντατικούς ρυθμούς τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος σε μπάλα σανού, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Κιβισίλι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Στο περιθώριο δημοσιογραφικής διάσκεψης για παρουσίαση των μέτρων που λαμβάνει η Αστυνομία αναφορικά με τις υποθέσεις ελλείποντων προσώπων, μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής δράσης του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, ο Αρχηγός της δύναμης υπέδειξε ότι χωρίς να προκαταλαμβάνει το αποτέλεσμα των εξετάσεων, το θύμα ενδεχομένως να δέθηκε μόνο του.

“Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Χωρίς να προκαταλαμβάνω τις εξετάσεις, υπάρχει περίπτωση, κάποιος να δεθεί και μόνος του χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε.”

Στο μεταξύ, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας και τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου άνδρα, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και πλέον οι Αρχές εξετάζουν άλλα σενάρια αναφορικά με τα αίτια θανάτου.

Η ανταποκρίτρια του Alpha Κύπρου στη Λάρνακα Κατερίνα Ιωάννου μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι δίπλα από τη σορό του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε κομμάτι σχοινί και αναπτήρας χρήματος μπλέ.

alphanews.live

Exit mobile version