Site icon Hallocy

Κατερίνα Αγαπητού-Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποια είναι η σχέση τους;

Η Κατερίνα Αγαπητού μετά από δυο χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες “επέστρεψε” μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” ως αντικαταστάτρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Mania και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη μίλησε για την σχέση της με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη της:

Ποια είναι η σχέση σου με τη Χριστιάνα;

Η Χριστιάνα είναι ένα άτομο που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ πάρα πολύ. Τη θαυμάζω γιατί από το μηδέν, με επιμονή και υπομονή, κατάφερε να γίνει το πρώτο όνομα στην Κύπρο. Κι αυτό το πράγμα για μένα είναι respect.

Πόσα χρόνια γνωρίζεστε;

Από τον καιρό που ήμασταν στο Mega. 2009; 2010; Δεν θυμάμαι ακριβώς. Είναι αυτά τα στιγμιαία κενά μνήμης που με πιάνουν καμιά φορά.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή της όταν σε είδε να κάθεσαι στην πολυθρόνα της;

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο τηλεφώνημα, προτού πει το οτιδήποτε της είπα: «Οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή σου αρέσει να μου λες. Είναι δική σου η εκπομπή. Εσύ είσαι το “Με αγάπη Χριστιάνα”». Ήταν πολύ θετικά τα σχόλια της.

Κι εσύ πώς αισθάνεσαι που φοράς το «κοστούμι» της;

Άγχος και ευθύνη. Θέλω να παραδώσω την εκπομπή πίσω στη Χριστιάνα τόσο επιτυχημένα όσο την παρέλαβα. Νιώθω ευγνώμων κι ευχαρίστηση για την πρόταση που μου έκανε να την αντικαταστήσω. Θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη.

Είσαι ικανοποιημένη μέχρι στιγμής με το αποτέλεσμα;

Αρκετά κι όλα αυτά χάρη στην υπέροχη ομάδα της εκπομπής που με έκανε να αισθανθώ οικεία από την πρώτη στιγμή. Είναι τιμή μου που είμαι με μια τόσο όμορφη παρέα.

Πώς αισθάνθηκες που ξαναβγήκες στο γυαλί; Κάμερες, φώτα, μακιγιέζ, στυλίστες, στούντιο… Σου έλειψαν;

Το μόνο που ένιωσα κι εξακολουθώ να νιώθω είναι το τεράστιο βάρος της ευθύνης που αντικαθιστώ έναν άνθρωπο που είναι πρώτος και πολύ πετυχημένος. Δεν υπάρχει άλλη Χριστιάνα και δεν θα υπάρξει. Από την άλλη, με βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά. Ήξερα ό,τι κι αν συμβεί θα έχω δίπλα μου τον Χάρη, τη Βαρβάρα, τον Τάσο και την Ιωάννα. Έκανα, λοιπόν, τον σταυρό μου, όπως συνηθίζω να κάνω πάντα, ετοιμάστηκα, μπήκα στο στούντιο και βγήκα στον αέρα.

alphanews.live

Exit mobile version