Πέμπτη, 9 Ιουλίου

Lady Gaga: Το ξέσπασμά της στη σκηνή με αφορμή σχόλιο για τον Bradley Cooper

Ο χωρισμός του Bradley Cooper και της Irina Shayk είναι επίσημος και μετράει ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που έγινε γνωστός. Κι ενώ όλοι αναζητούν τις αιτίες που το λαμπερό ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση, στο επίκεντρο ήρθε για άλλη μια φορά το φημολογούμενο ειδύλλιό του με τη Lady Gaga, συμπρωταγωνίστρια του στο «Α star is born».

Παρά τη διάψευση αυτής της σχέσης επίσημα από την τραγουδίστρια, το διάστημα που ήρθε ο χωρισμός του ηθοποιού με το διάσημο μοντέλο είναι πολύ κοντά σ’ εκείνο που οι φήμες για σχέση του Cooper με τη Gaga οργίαζαν και πολλοί είναι εκείνοι που δεν θεωρούν ασύνδετα τα δυο γεγονότα.

Και πριν ακόμα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός από τον χωρισμό του Bradley από την Irina, η Lady Gaga έπρεπε να βγει στη σκηνή του Las Vegas, για προγραμματισμένη της εμφάνιση, και φυσικά, έφτασε και η στιγμή να ερμηνεύσει το κομμάτι με το «Shallow»- το ντουέτο της με τον Cooper στη ταινία που έγινε και η αφορμή να μιλήσουν όλοι για την απίθανη χημεία τους.

Εκεί τη στιγμή, βεβαίως, η performer και τραγουδίστρια είχε στο μυαλό της να στείλει ένα μήνυμα για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, της οποίας είναι θερμή υποστηρικτής.

Σύμφωνα, όμως, με μαρτυρίες κάποιοι από το κοινό αναρωτήθηκαν δυνατά «πού είναι ο Bradley;» και εκνευρισμένη η Gaga λίγο πριν ερμηνεύσει το τραγούδι είπε: «Και κάτι τελευταίο. Να είστε ευγενικοί. Να είστε ευγενικοί ή να πάτε να γαμ…τε!»

Υπάρχουν, ωστόσο, κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ξέσπασμά της δεν ήταν αποτέλεσμα των σχολίων κάποιων θαυμαστών και ότι η Lady Gaga απλά θέλησε να προλάβει αντιδράσεις και αναφορές στο Cooper. Ή ότι το μήνυμα «Να είστε ευγενικοί ή να πάτε να …» είχε να κάνει αποκλειστικά με τον λόγο της και τον σεβασμό στα δικαιώματα των ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας

Διαβάστε επίσης