Site icon Hallocy

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά…

Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη!

Σύμφωνα με άτομο από το αρκετά κοντινό φιλικό περιβάλλον της παραλίγο νικήτριας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR η Σπυριδούλα διανύει μια αρκετά δύσκολη φάση στην ζωή της και δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά!

Αρχικά, “εξαφανίστηκε” πολύ εύκολα και γρήγορα από τον… χάρτη! Το τηλέφωνο της δεν έχει χτυπήσει για να την καλέσουν σε κάποια εκπομπή ή να της πάρουν συνέντευξη και αυτό είναι ένα από τα πράγματα, που σύμφωνα με όσα μου είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, την έχει επηρεάσει πολύ!

Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει αρκετές φορές και on camera και off camera πως μπήκε στο παιχνίδι περισσότερο για την αναγνώριση και το χρηματικό έπαθλο! Όνειρό της είναι να γίνει γνωστή για την μαγειρική της και τώρα που βλέπει πως όλος ο ντόρος γύρω από το όνομά της μετά το τέλος του παιχνιδιού ξεφούσκωσε τόσο εύκολα την έχει επηρεάσει λιγάκι!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το παιχνίδι όπως φαίνεται της κόστισε έναν γάμο που θα γινόταν πολύ σύντομα αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Σπυριδούλα όντως έχει χωρίσει με τον επί χρόνια άνθρωπο που βρισκόταν στη ζωή της και σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα!

 

Exit mobile version