Site icon Hallocy

Έκλεισε με την 6χρονη Sierra ο κύκλος της φρίκης – Βίντεο

Ο κύκλος της φρίκης που προκάλεσε ο “Ορέστης” και άνοιξε με τον εντοπισμό της σορού της Μarry Roze στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, έκλεισε σήμερα 12 Ιουνίου με τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης κόρης της στη λίμνη του Μεμή στο Ξυλιάτο.

Το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος, οδηγήθηκε εκ νέου στη λίμνη όπου υπέδειξε μετά από 58 μέρες, νέο σημείο από το οποίο έριξε τη σορό της 6χρονης Σιέρα στη λίμνη. Όπως και τις προηγούμενες φορές φέρεται ν’ ανάφερε στους ανακριτές ότι το άψυχο σώμα του παιδιού που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όταν επιχείρησε να το ρίξει στη λίμνη το βράδυ της 5ης Μάϊου το 2018, εγκλωβίστηκε σε καλαμιώνες και γι’ αυτό χρειάστηκε να κατέβει και ο ίδιος μέσα στη λίμνη και να το σπρώξει στο νερό.

Το σημείο αξιολογήθηκε εκ νέου και λήφθηκε απόφαση κατάδυσης δύτη, την ώρα μάλιστα που γίνονταν και προετοιμασίες για άντληση νερού από τη λίμνη.

Η πρώτη κατάδυση του Κύπριου δύτη της Brasal, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, υπό καταρρακτώδη βροχή και ξαφνικό κρύο, αποκάλυψε τη σορό της Σιέρα σε βάθος μόλις 6 μέτρων. Ο ίδιος δύτης που εντόπισε την βαλίτσα με τη σορό της Μαρικάρ Βαλτέζ, την περασμένη Τρίτη, στην Κόκκινη Λίμνη, λίγο πριν αναδυθεί στην επιφάνεια, παρατήρησε κάτι που προσομοίαζε με μικρή μπάλα ανάμεσα στους καλαμιώνες. Όταν επιχείρησε να την ανασύρει διαπίστωσε ότι επρόκειτο για σεντόνι το οποίο ήταν δεμένο με σχοινί και συνδεδεμένο με τσιμεντομπλόκ. Γύρω στις 2 και 30 ήταν πλέον σίγουρο ότι εντοπίστηκε η σορός της μικρής Σιέρα, η οποία και ανασύρθηκε παρουσία του διευθυντή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τον υπαρχηγό ο οποίος είχε και τον συντονισμό από την πρώτη στιγμή καθώς και τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας τα οποία έσπευσαν στη σκηνή.

Επί τόπου κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Η σορός της Σιέρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τις επόμενες μέρες θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή. Την Παρασκευή λήγει το έβδομο οκταήμερο διάταγμα κράτησης του 35χρονου καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί για 8η φορά η ανανέωση της κράτησης του για άλλες 8 ημέρες.

sigmalive.com

Exit mobile version