Site icon Hallocy

Λ/σια: Άνδρας κατέληξε στις Κεντρικές από… λάθος

Απίστευτο κι όμως συνέβη και αυτό στην Κύπρο. Συνέλαβαν άνδρα και τον οδήγησαν πρώτα σε αστυνομικό σταθμό και ακολούθως στις Κεντρικές Φυλακές, από λάθος!

Όλα έγιναν χθες, στην Επαρχία Λευκωσίας, όταν μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν οδηγό και τον ενημέρωσαν ότι είναι υπό σύλληψη, αφού εκκρεμούν εναντίον του δικαστικά εντάλματα.

Ο άνδρας βρισκόταν μαζί με την σύζυγο και την κόρη του για προγραμματισμένη επίσκεψη σε γιατρό. Αφού τον ανέκοψαν, ακολούθως τον οδήγησαν σε Αστυνομικό σταθμό, όπου και τον ενημέρωσαν εκ νέου ότι τελεί υπό σύλληψη για ανεξόφλητα εντάλματα. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι το μοναδικό ένταλμα που μπορεί να σχετίζεται με όσα του ανέφεραν αφορούσε υπόθεση δανείου που είχε συνάψει το 1996 στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα, για το οποίο, ωστόσο, προέβη σε σχετικό διακανονισμό με την Τράπεζα.

Οι αστυνομικοί ακολούθως τον οδήγησαν στις Κεντρικές Φυλακές, όπου πέρασε όλη τηω διαδικασία της εισαγωγής του εκεί. Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, η Αστυνομία στο ενδιάμεσο είχε επικοινωνήσει με δικηγόρο ο οποίος χειριζόταν τις υποθέσεις αυτές και επιβεβαίωσε ότι εναντίον του άνδρα εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα ύψους 17.500 ευρώ.

Με την παρέλευση κάποιας ώρας ο δικηγόρος επικοινώνησε εκ νέου με την Αστυνομία, για να ενημερώσει ότι επικοινώνησε με την Τράπεζα η οποία ανέφερε ότι όντως έγινε ο σχετικός διακανονισμός, ωστόσο δεν ενημέρωσε ποτέ τον δικηγόρο και προφανώς δεν είχε ενημερωθεί ούτε η Αστυνομία. Ο άνδρας μετά από ώρες ταλαιπωρίας αφέθηκε ελεύθερος, αφού ενημερώθηκε ότι έγινε… λάθος.

sigmalive.com

Exit mobile version