Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου

Αχώριστες ακόμα και στο θάνατο η Λίβια και η κορούλα της Έλενα

Γράφεται σήμερα ο τραγικός επίλογος για τη Λίβια και την κορούλα της Έλενα, που βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια του 35χρονου καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Η 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και η 8χρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία, ήρθαν στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο, όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η σορός της Λίβια εντοπίστηκε σε ταξιδιωτική βαλίτσα μετά από πολυήμερες έρευνες στο βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό στις 28 Απριλίου ανήμερα του Πάσχα, ενώ το άψυχο σωματάκι της 8χρονης κορούλας της εντοπίστηκε σε μικρότερη βαλίτσα μια εβδομάδα αργότερα την Κυριακή 5 Μαΐου δύο μέτρα πιο κάτω. Είχαν εξαφανιστεί από την οικία τους στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 και δηλώθηκαν στις Αρχές ως ελλείποντα πρόσωπα λίγες μέρες αργότερα.

Ο Κοινοτάρχης Αρεδιού Ιωάννης Ιωάννου, ανέφερε ότι συγγενής της άτυχης Λίβια και της κορούλας της που κατοικεί στο Αρεδιού, ζήτησε όπως ταφούν εκεί για να τις μνημονεύουν κάθε χρόνο. Το Κοινοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραχωρήσει χώρους ταφής για να αναπαυθούν η άτυχη μητέρα με την κόρη της.

Η Λίβια και η Έλενα θα κηδευτούν σήμερα στην Κοινότητα του Αρεδιού στις 17:00 το απόγευμα, τρία σχεδόν χρόνια μετά την εξαφάνισή τους.

Με έξοδα του κράτους η κηδεία

Με έξοδα του κράτους θα ταφούν – τα πρώτα, όπως τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν – θύματα του 35χρονου κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση από πλευράς Κυβέρνησης, για υποθέσεις θυμάτων δολοφονίας, ωστόσο οι λόγοι είναι κυρίως ηθικοί αλλά και οικονομικοί.

https://www.alphanews.live

Διαβάστε επίσης