Τρίτη, Δεκέμβριος 10

Τελευταίο αντίο στη Λίβια και τη μικρή Έλενα-Ναταλία – Μάνα και κόρη στην τελευταία τους κατοικία

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους, οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία, τα πρώτα δύο θύματα του κατά συρροή δολοφόνου που δρούσε ανενόχλητος για δύο χρόνια, σκορπώντας το θάνατο στο πέρασμα του.

Η οδύνη και τα βασανιστικά γιατί έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή η 36χρονη Λίβια Φλωρεντίνα Μπουνέα και η οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία είναι τεράστια. Είναι τεράστια, μπροστά στα φέρετρα μιας μάνας και μιας κόρης που λίγοι τους έψαξαν και ακόμα λιγότεροι τους ασχολήθηκαν για να τις εντοπίσουν.

Στο τελευταίο αντίο τους όμως, είναι όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής καθώς και μέλη των δύο υπηρεσιών που έζησαν από κοντά κάθε στιγμή στην προσπάθεια για εντοπισμό τους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Έλενα Ναταλία και πρώην σύζυγος της Λίβια, ο οποίος στεκόταν συγκλονισμένος δίπλα στα φέρετρα χωρίς να μπορεί να δώσει εξηγήσεις για όσα βίωσε από την εξαφάνιση τους μέχρι και σήμερα.

43

Η νεκρόσιμη ακολουθία τελείται από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού, με έξοδα του Κράτους.

2323

Στην κηδεία βρίσκονται επίσης πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Γιωργάλας, αλλά και η Αναστασιά Παπαδοπούλου.

4334

dddd


Διαβάστε επίσης