Τρίτη, Δεκέμβριος 10

Δίκη Γιακουμάκη: Βίντεο-αποκάλυψη με τον Βαγγέλη παρέα με τους «βασανιστές»!

Προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου!

Ένα βίντεο-αποκάλυψη παίχτηκε στη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπου ο ίδιος βρίσκεται μαζί με τους «βασανιστές» του!

Η δίκη για τον θάνατο του φοιτητή συνεχίζεται και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR έφερε στο «φως» το βίντεο που είχε τραβήξει ο Γιακουμάκης.

Το αποκλειστικό βίντεο του STAR δείχνει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την “σκληρή” παρέα των Κρητικών. Είναι τραβηγμένο από τον ίδιο το Βαγγέλη.

Παρά το γεγονός ότι το παιδί, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του, ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει στη σχολή. Έκανε παρέα μαζί τους. Είχε κοινωνική επαφή με τους φερόμενους βασανιστές του. Μάλιστα οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο. Το αποκαλυπτικό υλικό προβλήθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου συνεχίστηκε η δίκη.

Η οικογένεια Γιακουμάκη αναγκάστηκε σήμερα να ξαναφύγει για την Κρήτη, αφού διεκόπη η δίκη και να επιστρέψει ξανά στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του φοιτητή. Φέρεται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν. Τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. Οι 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Κανείς τους δε βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης