Site icon Hallocy

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της μικρής Σιέρρα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, θύματος του κατά συρροή δολοφόνου, που εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, μετά από πενήντα εννέα μέρες ερευνών.

Κατά τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και στην παρουσία του ιατροδικαστή της Scotland Yard Ανδρέα Μαρνερίδη, λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Λήφθηκαν επίσης και δείγματα για εξετάσεις DNA, έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός.

Σύμφωνα πάντως με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος είχε παραδεχθεί ότι σκότωσε δια στραγγαλισμού την εξάχρονη, όπως έπραξε τόσο με τη μητέρα της Μαρί Ρόους, αλλά και όλα τα υπόλοιπα θύματα του, πλην της 30χρονης Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, η οποία πέθανε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Την ίδια ώρα, μετά την ανανέωση χθες, του διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου ίλαρχου που παραδέχθηκε επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δύο παιδιών, οι έρευνες των ανακριτών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, έτσι ώστε καταχωρηθεί υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Exit mobile version