Hallocy

Σίσσυ Χρηστίδου: Είχε ακυρώσει γάμο πριν ερωτευτεί τον Θοδωρή Μαραντίνη! Δείτε τον πρώην της!

Αποκάλυψη τώρα! Ο μελαχρινός που… άφησε στα σκαλιά της εκκλησίας!

Δείτε τον πρώην της Σίσσυς Χρηστίδου! Είχε ακυρώσει γάμο λίγο πριν ερωτευτεί τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Σήμερα έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια στο πλευρό του τραγουδιστή, παρά το γεγονός πως πια δεν είναι μαζί, με απόλυτη προτεραιότητα να είναι τα δυο της αγόρια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια του OPEN είχε εκφράσει δημόσια την αγάπη της σε εκείνον, αποδεικνύοντας πως ο έρωτάς τους είχε όλες τις προοπτικές για να αντέξει στο μέλλον, όπως και έκανε… απλά δεν άντεξε στο “για πάντα”.

Ωστόσο όπως κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη είχε το παρελθόν της. Για την ακρίβεια ο frontman των Onirama δεν ήταν ο μόνος επώνυμος που ήταν στο πλευρό της. Αντίθετα πριν την γνωριμία τους η Σίσσυ απασχολούσε έντονα τα media της εποχής με τους πάντες να θέλουν να μάθουν για τη ζωή και τη σχέση που τότε διατηρούσε.

Η παρουσιάστρια, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

Exit mobile version