Δευτέρα, Μάιος 25

Ανδρέας Γεωργίου: «Ισχύει ότι δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με αυτό το Κυπριακό κανάλι…»

Το παραδέχθηκε!

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραδέχθηκε πως δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με αυτό το συγκεκριμένο κανάλι!

Μίλησε ανοιχτά για το θέμα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης!

Συγεκριμένα μιλώντας στο περιοδικό “TV Mania” ρωτήθηκε για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το κανάλι Σίγμα και την επιθυμία του να μην συνεργαστεί ξανά μαζί του!

«Επειδή μου αρέσει να μιλάω με αλήθειες θα σου πω ότι ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα».

Είναι οικονομικοί, περισσότερο, οι λόγοι;

Ήταν μία συγκυρία που δεν ήταν ευχάριστη. Πρόκειται για κάποιους εσωτερικούς παράγοντες, για τους οποίους προτιμώ να μην επεκταθώ γιατί ανήκουν στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε εις βάθος σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Πέτυχες όλα όσα ήθελες Αντρέα;

Είμαι ευχαριστημένος, αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος. Ένας άνθρωπος που θέλει να εξελίσσεται και να προχωρά βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση. Κι αυτό είμαι εγώ.

Ποιες διαφορές διακρίνεις σε σένα από τότε που ξεκίνησες μέχρι σήμερα;

Θεωρώ ότι είμαι πιο ώριμος και λάθη που έκανα στο παρελθόν προσπαθώ να μην τα επαναλαμβάνω, παρόλο που αγαπώ τα λάθη μου. Θέλω να είμαι σωστός επαγγελματίας, να είμαι εντάξει στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και γενικά θέλω να ακούγονται ωραία πράγματα για τη δουλειά μας. Είναι ένας από τους λόγους που δεν μ’ αρέσει να γυρίζω στα παλιά. Θέλω να προχωρώ και να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου.

Με τη εξέλιξή σου;

Επίσης πολύ ικανοποιημένος κι αυτό οφείλεται και στους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Αν δεν ήταν ο Κούλλης και η Βάνα με τίποτα δεν θα μπορούσε να υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Δόξα τω Θεώ που βρέθηκα με αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί και προπαντός αγαπιόμαστε.

Διαβάστε επίσης