Κυριακή, Δεκέμβριος 8

Ανδρέας Γεωργίου: Αποκάλυψη βόμβα για τη νέα του σειρά! «Αυτό το μυστικό…»

Τα είπε όλα!

Ο Ανδρέας Γεωργίου προέβη σε μια αποκάλυψη βόμβα για τη νέα του σειρά! Σε συνέντευξή του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό το μυστικό…»

Διαβάστε αναλυτικά  όσα αποκάλυψε για τη νέα του σειρά με τίτλο «8 λέξεις»!

Ο γνωστός ηθοποιός διέψευσε τις φήμες που ήθελαν η νέα του σειρά να είναι βασισμένο σε προσωπικά του βιώματα!

Γράφτηκε ότι το σενάριο της νέας σειράς, «8 λέξεις», είναι βασισμένο σε προσωπικά σου βιώματα. Είναι αλήθεια;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι «8 λέξεις» είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας. Πρόκειται για ένα project που είχαμε στα χέρια μας πριν ακόμη ξεκινήσει το «Τατουάζ». Συγκεκριμένα, το 2017, σαν εταιρία είχαμε στα σκαριά τρία project. Επειδή οι «8 λέξεις» ήταν μεγάλη παραγωγή έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να βρούμε τον χρόνο που απαιτείται για να γυριστεί, οπότε επιλέξαμε να το κρατήσουμε. Είχαν γίνει, όμως, τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου, αλλά δεν υποβλήθηκε ποτέ σε κάποιο σταθμό. Παρόλα αυτά, για να το προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα, έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο και στο αρχικό καστ γιατί η πρώτη σκέψη μας ήταν να γίνει εβδομαδιαία σειρά. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να βγάλουμε πρώτα το «Τατουάζ» κι ακολούθως τις «8 λέξεις».

Πόσες φορές θα προβάλλεται;
«Αυτές είναι λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν από το κανάλι»

Και τι σημαίνει «8 λέξεις»;
«Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σε κάποια επεισόδια. Για μένα είναι μότο ζωής γι’ αυτό αγάπησα το κόνσεπτ από την πρώτη στιγμή»

Ποιες είναι αυτές οι οκτώ λέξεις που σε χαρακτηρίζουν;
«Δεν μπορώ να πω, γιατί αυτό το μυστικό κρύβεται σε αυτές τις λέξεις που θα δούμε να φανερώνονται μέσα από την παραγωγή», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Tv Μανία.

Διαβάστε επίσης