Πέμπτη, Δεκέμβριος 12

Χωρισμός βόμβα στο Μπάκιγχαμ! Ήρθε το τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Χωρισμός βόμβα έσκασε στο Μπάκιγχαμ, αφού ήρθε το τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχωρούν από τον φιλανθρωπικό οργανισμό στο οποίο συνεργάζονται με τον δούκα και την δούκισσα του Κέιμπριτζ και θα δημιουργήσουν δικό τους ίδρυμα.

Τα ζευγάρια θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί σε άλλα πρότζεκτ όπως η εκστρατεία για την ψυχική υγεία στο Heads Together.

Το Βασιλικό ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2009 και επικεντρώθηκε σε περιπτώσεις που αφορούσαν τις ένοπλες δυνάμεις, συντηρήσεις και περιστατικά ψυχικής υγείας.

Σε μια δήλωση, η φιλανθρωπία – η οποία θα μετονομαστεί σε «Το Βασιλικό ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ» – αναφέρθηκε πως η απόφαση έγινε μετά από ανασκόπηση της δομής της.

«Αυτές οι αλλαγές γίνονται ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στην δουλειά και τις ευθύνες των βασιλικών ζευγαριών.Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι απίστευτα περήφανοι για αυτό που έχουν επιτύχει μαζί μέσω του Βασιλικού Ιδρύματος».

Τα ζευγάρια ανέλαβαν μαζί το Βασιλικό ίδρυμα τον Φεβρουάριο του 2018. Ο τίτλος της φιλανθρωπίας άλλαξε αργότερα σε Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η κίνηση αυτή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν θεωρείται το τελευταίο βήμα στην κατανομή των δημόσιων καθηκόντων των ζευγαριών.

Διαβάστε επίσης