Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Για 5 χρόνια σε φυλακή στα κατεχόμενα ο Σήφης

Σε 5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ από το λεγόμενο δικαστήριο των κατεχομένων, σχετικά με την απόπειρα φόνου κατά του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Όπως μεταδίδει η τ/κ εφημερίδα Kibris Postasi, ο Σήφης βρέθηκε ενώπιον του “ψευδοδικαστηρίου” των κατεχομένων και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση.

Ο Ιωσήφ Ιωσήφ διέφυγε στα κατεχόμενα μετά την απόπειρα φόνου κατά του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία. Εντοπίστηκε τον Ιανουάριο σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και συνελήφθη από την ψευδοαστυνομία, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν 2 όπλα και 100 σφαίρες.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2019 ο 37χρονος Balazovjech Miroslav (Ρούντολφ), που καταζητείτο επίσης για την απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου, εντοπίστηκε στην Κερύνεια και συνελήφθη. Στις 22 Μαρτίου 2019 οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών αναφορικά με το αδίκημα της παράνομης εισόδου στα κατεχόμενα.

Η επεισοδιακή σύλληψη των υπόπτων

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν σε σχέση με τη μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε στη Παλλουριώτισσα και την οποία ο Νίκος Ροδοθέου αναγνώρισε ως εκείνη που τον ακολουθούσε την ημέρα της απόπειρας φόνου εναντίον του και στην οποία επέβαιναν τα δύο πρόσωπα που πυροβόλησαν εναντίον του.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης